Kendte23. juni 2023

På med huen! Disse kendisbørn er blevet studenter

Det vrimler ikke bare med smukke nyudsprungne studenter i al almindelighed – der er også en helt masse kendisbørn, der har fået huen på denne sommer
Disse kendissers sommerfester er domineret af høje glas, stundenterkørsler og glade unge mennesker
Disse kendissers sommerfester er domineret af høje glas, stundenterkørsler og glade unge mennesker
 Foto: Hanne Juul, Mikael Rieck

Ah, sommer i Danmark. Bøgen er sprunget ud, vejret er lunt og glade studenter vrimler til og fra lastbilernes lad, mens de fejrer deres afsluttende eksamener.

Nogle af de unge mennesker, der i år kan fejre friheden og de – måske – veloverståede gymnasietid, har stolte forældre, som vi alle kender navnene på.

SE og HØR bringer her en oversigt over årets skønne kendisbørn, som lige nu nyder frugten af flere års hårdt skoleslid.

Siri? Spil Scarlett Pleasures "What a Life".


Ingemann: - Dit snit var noget bedre end din fars

Tidligere på ugen blev Marie Ingemann student fra Silkeborg Gymnasium, og det var naturligvis en pavestolt tv-vært - 50-årige Peter Ingemann – der gav en stor cola og en masse rosende lykønskninger med på vejen.

– Dit snit var noget bedre end din fars - og du har også været noget mere seriøs og ædru end din far var i 1990-1993, skrev den altid vittige vært i et opslag på sin Instagram.

– Din mor og far er meget stolte, skrev han videre.

Peter Ingemann – kendt fra blandt andet TV 2-programmerne ”Størst” og "Ingemann og besættelsen", – har to døtre med hustruen Trine. Udover den nyudklækkede student er han også far til storesøster Caroline, der er 22 år.

Alexander Fleming jubler: - Ja tak!

Den 19-årige rigmandssøn Alexander Ingemann - søn af tv-baronessen Caroline Fleming og Rory Fleming - er ligeledes storsmilende og nu student fra Øregaard Gymnasium.

Det afslørede han selv på en story på Instagram tirsdag.

På billedet stod han med den eftertragtede hue på hovedet iført en hvid, kortærmet skjorte, grå og baggy jeans og sneakers.

– Ja tak, skriver han til fotoet, tydeligt begejstret for sin flotte præstation.

Der er ellers som regel ikke megen aktivitet på Alexanders profil, som følges af 3.682 følgere. Den er sidst blev opdateret med et fotoopslag for hele 97 uger siden.

Også Alexander Fleming kan se frem til studenterkørsel og flot fejring af huen 
Også Alexander Fleming kan se frem til studenterkørsel og flot fejring af huen
 Foto: Jesper Sunesen

Jesper Buch: - Kæmpestort tillykke til dig, min skat

I investor og iværksætter Jesper Buchs bio på Instagram står der: ”Stolt far af tre deje unger”. Men mon ikke han er ekstra stolt lige i øjeblikket. Hans ældste datter er netop også i løbet af denne uge blevet student fra IBC i Kolding, hvor hun har taget en HHX.

– Så blev min ældste datter student, skriver han og tilføjer fejringsemojis.

”Løvens Hule”-forretningsmanden fortsætter:

– Og så endda på samme skole som da jeg blev student. Et kæmpestort tillykke til dig min skat, og til alle andre studenter.

Til slut takker han skolen for at have passet på godt på ungerne.

Ellen Hillingsøs datter giver den gas med fejringen

Der bliver drukket bobler af studenterhuens top inde på skuespiller Ellen Hillingsøs Instagramprofil. Det er datteren Anna Castenskiold, som har god grund til at skåle og fejre.

– Den disciplin og den udholdenhed du har udvist, er helt unik. Så godt gået vi ELSKER dig, skriver hendes berømte mor, og det er ikke svært at se, at de to skønne kvinder er i familie med hinanden.

Iført Birkenstock, blonder og med et højt glas champagne i hånden er Anna omgivet af venner og familie, der på behørig vis fejrede hende forleden.

Hele Heick-familien hylder Eliot

Også i Heick-familien har der i denne forgange uge været masser af grund til fejende flot fejring.

Mandag den 19. juni blev Annette Heick og Jesper Vollmers ældste søn, den 19-årige Eliot, nemlig student.

Og det spredte glæde også hos den nyudklækkede students bedsteforældre, der under Vollmers opslag med en række billeder af sønnen skriver, at han må være lettet og glad. Det er mormor Hilda Heick, der er afsender af den støttende lykønskning.

– Jeg er SÅ stolt af Eliot, skriver Jesper Vollmer under billederne, hvor man også tydeligt kan se, at hele Heick-familien var samlet for at fejre den unge mand i mandags.

Et 12-tal til Rimmers datter

Æblet falder som bekendt ikke langt fra stammen, så komiker Lasse Rimmer, der i mange år er blevet kaldt Danmarks klogeste i folden af stand up-komikere.

Så Rimmers ældste datter har naturligvis stolt kunne skrible et 12-tal inde i huen. Men hendes far afslører samtidig, at hun ikke har scoret topkarakterer hele vejen ned ad eksamensbeviset.

Men det er helt lige meget, påpeger han, og skriver blandt andet i sit rørende opslag:

– Hun rundede sine mundtlige eksamener af med endnu et 12-tal. Men der er også mere beskedne tal på eksamensbeviset. Ingen af de tal har noget som helst med mit svulmende hjerte at gøre: Det er, hvad hun har lært af at træde videre i pedalerne, når bjerget føltes håbløst stejlt, og lysten til at hoppe af sadlen og give op var stærkest, der gør mig usigeligt stolt.

Også Lasse Rimmers kæreste Line Hoffmeyer havde glædet sig til at fejre bonusdatteren Pippi.

– I dag blev hun student og mine øjne blev våde og mit hjerte blev fyldt til randen med stolthed, taknemlighed og glæde, skrev den 31-årige influencer.

Sponsoreret indhold