Nyheder30. juni 2023

Se det hele: Kæmpe kaos til nøgenløbet på Roskilde Festival

Hvad der skulle have været en fest endte som en fuser. Nøgenløbet på Roskilde Festival skuffede en hel del af gæsterne, som gik forgæves
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Se hele nøgenløbet her.
 Video: Dan Mariegaard

SE HELE NØGENLØBET I VIDEOEN ØVERST I ARTIKLEN!

Normalt tiltrækker nøgenløbet på Roskilde Festival et kæmpe publikum. I år var ingen undtagelse.

Problemet var bare, at størstedelen af tilskuerne gik forgæves. De nåede simpelthen ikke at se de 30 modigere deltagere i nøgenløbet spurte rundt.

Det skyldtes, at startskuddet lød et kvarter før, det var planlagt. På forhånd var det annonceret, at løbet startede klokken 14.00, men allerede 13.45 blev der spurtet.

Fremrykningen skuffede mange deltagere, men da SE og HØR talte med arrangørerne bag løbet, forklarer de, at de simpelthen ikke havde noget valg.

- Vi kunne simpelthen ikke holde dem længere tid ovre i bodegaen. Så hellere sætte dem i gang, så de ikke besvimede, forklarer talsmanden.

Bodegaen er et lille skur i Dream City på Roskilde Festival, hvor de nøgne løbere befandt sig, inden de skulle spurte om kap i ført sko og ingenting.

Her var der altså så varmt, at deltagerne var ved at besvime, og derfor blev startskuddet rykket et kvarter frem. Det skuffede mange af de publikummer, som ikke nåede at se nøgenshowet.

- Det er ærgerligt, lød det fra en af dem, der ankom til tiden for at overvære det traditionsrige løb.

Du kan se alle de vilde billeder fra årets nøgenløb på Roskilde Festival i galleriet herunder:

Nøgenløb på Roskilde Festival 2023

Sponsoreret indhold