Kendte6. juli 2023

Dommen er faldet: Kevin Costners ekskone skal være ude inden august

Kevin Costner og Christina Baumgartner er bestemt ikke blevet skilt på fredelig vis
Photo by: NDZ/STAR MAX/IPx 2023 6/10/13 Actor Kevin Costner and wife Christine Baumgartner attend "Man Of Steel" World Premiere at Alice Tully Hall at Lincoln Center on June 10, 2013 in New York City.
Der er bestemt ikke kærlighed mellem det tidligere ægtepar.
 Foto: NDZ/STAR MAX/IPx

Man siger ofte, at man skal gifte sig med en, man kan se sig selv blive skilt med.

Måske er det ikke sådan, Kevin Costner og konen har det med hinanden, efter de for nogle måneder siden meldte ud, at de efter 18 års ægteskab nu skulle skilles.

Siden har der været en masse drama og en bitter rivalisering. Costner vil nemlig have ekskonen Christina Baumgartner ud af huset hurtigt, mens hun har nægtet.

I retten

Men nu har en dommer altså talt, og det er blevet bestemt, at hun skal være ude af huset, inden august ifølge en ægteskabspagt parret indgik mange år tilbage.

Det skriver det amerikanske medie TMZ.

Det fremgik i en gammel ægteskabspagt, hvor der står, at hvis der indgives en skilsmissebegæring, så har Christine et vist antal dage til at flytte fra familiens hjem. I dette tilfælde er det den 31. juli.

FILE - Christine Baumgartner, left, and Kevin Costner arrive at the Oscars, March 27, 2022, at the Dolby Theatre in Los Angeles. Costner and Baumgartner, his wife of nearly 19 years, are divorcing, a representative for the actor said Tuesday, May 2, 2023. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File)
Parret nåede at være gift i 18 år, inden de valgte at gå fra hinanden.
 Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

Hendes advokater har dog forklaret, at det er en uretfærdig pagt, da hun hverken har tid eller penge nok til at finde et passende sted at bo. Derfor bad de om en forlængelse til den 15. august.

Modsat mente Costners advokat, at en aftale er en aftale, og derfor skal datoen overholdes.

Det har en dommer så erklæret sig enig i, og nu har Baumgartner mindre end en måned til at finde et nyt hjem.

Sponsoreret indhold