Krimi11. juli 2023

Politiet frygter, at Emiles lig er blevet gemt af vejen

Selvom politiet bevarer håbet om at finde den to-årige dreng i live, så arbejder de også ud fra andre ulykkelige scenarier
Emile på to år har været forsvundet siden lørdag. Siden da har mere end 800 frivillige meldt sig til eftersøgningen af den lille dreng.
Emile på to år har været forsvundet siden lørdag. Siden da har mere end 800 frivillige meldt sig til eftersøgningen af den lille dreng.
 Foto: Ritzau Scanpix/Gendarmerie Nationale

Frankrig leder stadig på højtryk efter to-årige Emile, der forsvandt lørdag fra sine bedsteforældres have.

Sidenhen har over 800 mennesker meldt sig frivilligt til at lede efter den lille dreng, byen 20 huse i landsbyen er blevet undersøgt, og flere styrker er sat på sagen.

Politiet har sågar forsøgt at fange drengens opmærksomhed med en optagelse af morens stemme, som helikoptere med højttalere flyver over området med.

Frygter det værste

Men selvom politiet stadig håber på at finde lille Emile i live, så fortæller de nu, at de efter flere dage med intens eftersøgning må overveje andre scenarier.

- Selvfølgelig har vi stadig håb om at finde ham i live, men andre steder. Hvis han var død i området, ville hundene have lugtet ham, fortæller en talsperson for Det franske gendarmkorps ifølge Daily Mail.

TOPSHOT - French gendarmes are briefed before taking part in a search operation for two-and-a-half-year-old Emile who is reported missing for two days, on July 10, 2023 in the French southern Alps village of Le Vernet. Emile was last seen playing in the garden at his grandparents' house on July 8, 2023. The scope of research has been extended, the Mayor said on Monday 10, 2023. (Photo by NICOLAS TUCAT / AFP)
Det franske gendarmkorps, Gendarmerie Nationale, tager også del i den store eftersøgning.
 Foto: Ritzau Scanpix

Derfor arbejder politiet nu med en skræmmende teori om, at Emile kan være blevet kørt ned af en bil eller en traktor, og hans lig efterfølgende er blevet glemt af vejen.

- Enten er liget blevet skjult efter en ulykke, eller også er det blevet fjernet.

Samtidig arbejder politiet også ud fra muligheden om, at Emile potentielt er blevet kidnappet.

- Han er to og et halvt år gammel. Han er i stand til at gå en ret stor distance, men givet den indsats vi gjort for at finde ham de sidste to dage, burde vi have været i stand til at finde ham, lyder det fra politichefen Marc Chappuis.

Byen er blevet blokeret for uvedkommende, mens eftersøgningen er i gang.

Sponsoreret indhold