Krimi13. juli 2023

Nye oplysninger: Toårige Emile var ikke alene med sine bedsteforældre, da han forsvandt

Den lille franske dreng har været forsvundet siden lørdag, nu er der kommet nye oplysninger op, om omstændighederne han forsvandt under
Toårige Emile er som sunket i jorden.
Toårige Emile er som sunket i jorden.
 Foto: Ritzau Scanpix

Lille Emile var angiveligt til familiesammenkomst hos sine bedsteforældre, da han lørdag forsvandt sporløst.

Det er altså et twist i sagen, da vi indtil nu har hørt, at han blot forsvandt fra bedsteforældrenes have. Men nu afslører det franske medie BFM DICI, at der var omkring 12 mennesker til stede i huset i byen Vernet.

Da han forsvandt var flere af Emiles tanter og onkler - ligesom der også var andre børn - tilstede.

En nabo bekræfter overfor det franske medie, at de så den lille dreng lørdag morgen sammen med andre børn i familien.

Toårige Emile forsvandt lørdag. Siden har mere end 800 mennesker hjulpet med at lede efter Emile, alle byens 20 huse er alle blevet undersøgt og flere styrker er inde i sagen, men der er altså fortsat ingen tegn på den lille dreng.

Efter fire dages intens jagt lader det til, at politiet har opgivet håbet om at finde ham i live. De griber derfor nu sagen an på en anden måde.

Politiet vil nu gennemsøge køretøjer i området, ligesom efterforskere via mobilmaster skal finde frem til de personer, der har begundet sig i området omkring stedet, hvor Emile forsvandt.

Der er mange teorier, men politiet har svært ved at begribe, hvordan den lille dreng kunne forsvinde uden spor i den lille by.

Sponsoreret indhold