Viralt18. juli 2023

2-årig Emile forsvundet: Her er det sidste håb

Den toårige franske dreng Emile er stadig forsvundet. Nu afslører byens borgmester, at der er et sidste håb om at finde drengen i live – men det er desværre også på en hjerteskærende baggrund
Nu er det ét eneste håb tilbage, hvis 2-årige Emile skal findes i live.
Nu er det ét eneste håb tilbage, hvis 2-årige Emile skal findes i live.
 Foto: Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Medie om forsvundne Émile: Fars uhyggelige fortid spøger

Hele Frankrig har håbet på et mirakel, efter en 2-årig dreng forrige lørdag forsvandt fra sine bedsteforældres have.

Alligevel er håbet ikke blevet hørt, for trods omfattende eftersøgninger er den lille dreng stadig ikke fundet.

Nu afslører byens borgmester, at der er et sidste håb om at finde drengen i live – men det er desværre også på en hjerteskærende baggrund.

2-årige Emile er stadig væk
Over 800 har ledt efter Emile, men ingen har fundet ham.
 Foto: Ritzau Scanpix

I et interview med den franske avis Le Figaro fortæller byens borgmester Francois Balique ifølge The Sun, at det eneste håb nu er, at drengen er blevet kidnappet. På den måde er der nemlig stadig en chance for at finde drengen i live.

– Vores eneste håb nu er, at han er blevet taget og er i live. Det er den sidste ting, vi kan håbe på, og det er allerede forfærdeligt, siger borgmesteren.

– Vi kunne forestille os, at en kom forbi området og så denne smukke lille dreng og tog ham væk. Han kunne ikke overleve alene i naturen, det er sikkert, fastslår borgmesteren.

Samme udmelding kommer også fra fransk politi.

2-årige Emile er stadig forsvundet
Emile har været væk siden forrige lørdag.
 Foto: Ritzau Scanpix

Siden forrige lørdag har langt over 800 mennesker frivilligt finkæmmet området i og ved landsbyen Le Vernet mellem Nice og Grenoble, hvorfra drengen forsvandt.

Desværre uden at finde den lille dreng. Onsdag aften i sidste uge valgte myndighederne så at indstille eftersøgningen helt. I stedet vil politiet nu gribe sagen an på en anden måde.

Politiet vil blandt andet gennemsøge køretøjer i området, ligesom efterforskere via mobilmaster vil finde frem til de personer, der har befundet sig i området omkring det sted, hvor drengen forsvandt. ”Håbet” er altså stadig, at drengen kan være kidnappet – og dermed stadig være i live et sted.

2-årige Emile er stadig forsvundet
Store områder er blevet finkæmmet, men stadig uden at finde spor efter den lille dreng.
 Foto: Ritzau Scanpix

Den uhyggelige sag har trukket overskrifter over hele verden og altså ikke bare i Frankrig. Sagen har endda vakt så megen interesse, at flere nysgerrige har søgt til den lille landsby for at være en del af eftersøgningen – eller blot for at mærke stemningen.

Borgmesteren har i kølvandet på den omfattende interesse valgt at tage affære. I weekenden blev der derfor indført forbud mod at besøge landsbyen. Kun hvis man var beboer eller havde en direkte rolle i forbindelse til sagen, fik man adgang til landsbyen.

Sponsoreret indhold