Kendte31. juli 2023

Se frieriet: Umut Sakrya og Johanne Havshøj er blevet forlovet

Umut Sakarya og kæresten, som nu er hans forlovede, Johanne Havshøj skal giftes. Det har kendiskokken afsløret med en skøn video af det romantiske frieri
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Det sidste års tid har Umut Sakarya gennemgået en vild forvandling og har tabt mange, mange kilo.
 Video: Elena Hybel Colding

Umut Sakarya har været på knæ for kæresten Johanne Havshøj, som sagde ja til den elskværdige kendiskok.

Det afslører den madkyndige spasmager selv på sin Instagram-profil, hvor han har delt en sød video af det romantiske frieri.

- Vi har lidt at fortælle, skriver Umut til den romantiske video, hvor han frier til Johanne, mens de sidder på stranden og er i gang med at optage en YouTube-video om en markrelsalatsopskrift.

I det sekund, som Umut stiller sin fisketallerken fra sig, mens parret sidder i sandet, kan en intetanende Johanne konstatere, at det altså nu begynder at regne.

Det ødelægger dog ikke det romantiske øjeblik, og da Johanne opdager frieriet, kan hun ikke holde tårerne tilbage.

- For 2,5 år siden mødte vi hinanden for første gang og forelskede os midt i et livskaos - i dag står vi stærkere end nogensinde med endnu mere kærlighed, mod og lykke i livet, skriver Umut til den romantisk video.

Umut Sakarya og Johanne Havshøj
Umut Sakarya og Johanne Havshøj skal giftes.
 Foto: Lars H. Laursen

I teksten afslører Umut, at hans livs vigtigste ja-nej-spørgsmål blev stillet på Anholt, mens han og Johanne var på ferie med familien.

- Det liv, vi har skabt sammen, vil vi passe og pleje, så vi kan blive ved med at leve, drømme, skabe og være dem, vi er. Det er noget, vi har lovet os selv og hinanden. Vi har nu taget skridtet videre i vores forhold og er blevet forlovet på Anholt, røber kendiskokken.

Som det altid er med Umut, så er der nærmest intet, der er så seriøst, at man ikke også kan lave lidt sjov med det.

Til sidst i teksten til forlovelsesopslaget får den tidligere flæskekonge nemlig bekræftet, at han har hul i bukserne, mens han frier til sin kommende kone og samtidig foreviger det på video.

Se frieriet her:

Sponsoreret indhold