Kendte20. august 2023

Væltede Hammershus: Lågsus var for vilde!

Festivalgæsterne i Slotsslyngen virkede slet ikke skuffede over Wonderfestiwalls erstatning for Gobs

Se billederne: Væltede Hammershus - Lågsus var for vilde!

– I er fucking fantastiske, men det er vigtigt, at vi passer på hinanden. Kan vi aftale det?, lød det fra Pelle Peter Jencel, der sammen med sin makker i Lågsus, Nicholas Kawamura, spillede på Wonderfestiwall.

De to spillede på festivalens mindste scene Sletten, og publikum var klar.

Lågsus var egentlig slet ikke på programmet før fredag, hvor Wonderfestiwall fik et afbud fra Gobs.

"@gobsofficial er desværre kommet til skade, og har derfor set sig nødsaget til at aflyse sin koncert på Wonderfestiwall i morgen, lørdag. I stedet får vi glæde af Lågsus, som kommer og vil give os den fest vi fortjener – og mon ikke de tager nogle venner med?, skrev festivalen fredag på sociale medier.

Lågsus på Wonderfestiwall
Pelle Peter Jencel og Nicholas Kawamura ryddede deres kalender, da der opstod et hul i Wonderfestiwalls musikprogram.
 Foto: Lars H. Laursen

Den sårede artist fik lidt ord med fra scenen, der – når der ikke er havgus, som har præget denne festival gevaldigt – har udsigt til Hammershus.

– Kære Gobs, jeg er rigtig ked af, du kom til skade, men hold kæft hvor er jeg glad for, at vi har fået lov til at spille, sagde Pelle Peter Jencel fra scenen.

Har spillet hvert eneste år

Pelle Peter Jencel er selv fra Bornholm og er gode venner med Daniel Mühlendorph, der er en af arrangørerne bag Wonderfestiwall. Det forklarede han til TV 2/Bornholm kort inden koncerten. De to har kendt hinanden, siden han var seks år gammel.

– Vi har været bedste venner i tusinde år, og har lavet musik og film sammen, mens vi var børn. Så opstår der et helt bestemt bånd og til den første Wonderfestiwall, var der så mig og en jazzmusiker. Jeg DJ'ede i otte timer, og så har jeg spillet hvert eneste år, indtil i år hvor vi ikke var booket, siger Pelle Peter til det regionale medie.

Lågsus var ikke alene på scenen lørdag aften. Til stor begejstring for festivalgæsterne var det nemlig duoen bag hits som "Unz Unz" og så selvfølgelig nummeret "Lågsus", som begge satte gang i festen lørdag aften. Derudover var Nonsens også på scenen, da nummeret "Gutterne" blev spillet.

Se billederne af den vilde koncert i galleriet øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold