Reality21. august 2023

Stor mystik: Nu svarer Teresa Ovenberg på kæresterygter

Ordene fra den tidligere realitystjerne er få
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Umiddelbart efter bruddet med Teitur Skoubo mødte SE og HØR Teresa Ovenberg på den røde løber.
 Video: Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: Teresa har stadig kontakt med Teitur: – Det har ikke været nemt

Selv om det efterhånden er tre måneder siden, at det nu tidligere realitypar Teresa Ovenberg og Teitur Skoubo gik fra hinanden, så er der noget, der tyder på, at to stadig har kontakt.

I hvert fald har en helt særlig video af de to floreret på det store internet de sidste par dage – og det har således selvsagt sat gang i rygter om, hvorvidt ekskæresterne atter har fundet melodien.

Men det er der dog ikke noget, der tyder på.

– Nej, vi er ikke sammen igen, fortæller Teresa til SE og HØR og afviser således, at der skulle være noget om kærestesnakken.

Teitur Skoubo og Teresa Ovenberg blev kærester efter deres fælles medvirken i den nu slettede sæson seks af "Ex on the Beach".
Teitur Skoubo og Teresa Ovenberg blev kærester efter deres fælles medvirken i den nu slettede sæson seks af "Ex on the Beach".
 Foto: Privat

Siden bruddet i maj har det tidligere realitypar boet under sammen tag i deres nu tidligere fælles lejlighed. Men det er således ikke mange uger siden, at Teresa overtog sit eget sted, afslører diverse billeder og opslag på Instagram:

– New chapter, lød teksten i et opslag fra frøken Ovenberg den 5. august i et opslag på netop det sociale medie, hvor hendes mere end 98.000 følgere blandt andet kunne se Teresa købe ting til sin nye bolig.

Det er dog ikke kun den nye bolig, der vidner om et nyt kapitel i Teresa Ovenbergs liv.

For blot tre dage siden afslørede hun nemlig, at hun den 29. august lægger sig under kniven for at få en brystløft:

– Efter at have gennemgået et vægttab for nogle år siden, bemærkede jeg en betydelig reduktion i størrelsen af mine bryster. Desværre kan huden ikke altid følge med ved betydelige ændringer som vægttab, hvilket har efterladt mig med en følelse af usikkerhed, forklarer hun om sin beslutning, lød det blandt andet i et ærligt skriv på Instagram.

Influenceren tilføjede desuden, at hun har lavet grundig research i både Danmark og på Færøerne – og at valget er faldet på en klinik på Fyn.

Sponsoreret indhold