Kendte6. september 2023

Astrid Olsen afslører: Boris Hiort har været mig utro

Youtuberen opdagede utroskaben, da hun fik en privatbesked fra en fremmed, der havde set "Bachelorette"-kendissen gå hjem med en anden kvinde
Astrid Olsen og Boris Hiort fortæller nu, at deres forhold startede yderst dramatisk med utroskab.
Astrid Olsen og Boris Hiort fortæller nu, at deres forhold startede yderst dramatisk med utroskab.
 Foto: Kaspar Wenstrup/Mikael Rieck

Det kan godt være, det er over en måned siden, at Astrid Olsen afslørede, at hun "boller med Boris Hiort", men hverken youtuberen eller "Bachelorette"-kendissen har villet stå ved, at de er kærester.

Det gør de dog nu i podcasten "112 For Knuste Hjerter".

Her afslører parret for første gang, at de officielt er et par og faktisk har været eksklusive siden deres anden date, men de smider også en regulær bombe om, at forholdet bestemt ikke startede uden slinger i valsen.

Faktisk startede det med en omgang utroskab.

26-årige Boris Hiort er egentlig i studiet for at fortælle om, hvorfor han tilmeldte sig TV 2-programmet for at finde kærligheden, men da Astrid Olsen pludselig kommer forbi, tager podcasten altså en vild drejning.

Her fortæller den 25-årige youtuber nemlig, at hun en aften var hjemme hos Boris Hiort, da hun modtog en privatbesked fra en fremmed.

I beskeden stod der: "Hey! Jeg ved ikke, hvad din og Boris' relation er, men du skal bare lige vide, at mig og mine veninder så ham følges hjem med en anden kvinde i nat".

I første omgang troede Astrid Olsen ikke, der var foregået noget fordækt, men da hun og Boris Hiort senere lå og puttede i sengen, kunne hun ikke lade være med at spørge: "Er der noget, du ikke fortæller mig?".

- Jeg tænker, jeg ikke kan ligge og lyve, fortæller Boris Hiort, at han tænkte, da han blev konfronteret af Astrid Olsen.

- Jeg begynder at svede med det samme og tænker bare: "Fuck, here we go", fortsætter han.

Boris Hiort fortæller videre, at han krøb til korset og indrømmede, at han havde været hende utro.

Ifølge ham mødte han en gammel flirt i byen, to uger efter han og Astrid Olsen var blevet eksklusive, og her blev han "grebet af et øjeblik".

- Vi kysser på ude på dansegulvet, siger han i "112 For Knuste Hjerter", hvorefter han afviser, at han havde sex med den anden kvinde.

- Jeg tager hjem bagefter, men ikke med hende. Jeg cykler min bedste veninde hjem, og så cykler jeg videre hjem til mig selv alene.

I podcasten fortæller Astrid Olsen, at hun i første omgang troede, Boris Hiort lavede sjov, men at det langsomt gik op for hende, at det var sandt.

- Jeg var så bange for at miste hende. Jeg havde det så elendigt, fortæller Boris Hiort, der da også var yderst tæt på at få sin frygt bekræftet.

- Jeg var vred. Jeg syntes, det var fucking åndssvagt, dumt og nederen. Og jeg gik jo faktisk fra Boris den nat med tanken om, at vi var færdige, siger youtuberen i podcasten.

Efter lidt betænkningstid endte hun dog med at tilgive Boris Hiort, og nu kalder de sig altså officielt for kærester.

Sponsoreret indhold