Reality7. september 2023

Geggo skal i swingerklub: Men hvad skal hun tage på?

Det er et noget alternativt problem, "Familien fra Bryggen"-stjernen vender med sine mange følgere på Instagram
Sammen med veninden Burger skal Geggo på en noget alternativ udflugt. 
Sammen med veninden Burger skal Geggo på en noget alternativ udflugt.
 Foto: Hanne Juul

LÆS OGSÅ: Helt ærlig Geggo: Akavet hæmoride-øjeblik på apotek

Mange kender sikkert, at garderobekrisen lurer, når man står over for et specielt event.

Og man må i den grad konstatere, at det er et specielt event, som Geggo og veninden Burger skal finde den rette påklædning til.

På sin Instagram story afslører Geggo, at hun og veninden skal optage deres fælles podcast "Du har det ikke fra mig" på en swingerklub – og hvad er det lige, man tager på til det?

Det er Swingland i Ishøj, der får fint besøg, og her får duoens lyttere altså lov til at få stillet deres nysgerrighed, for de to podcastværter medbringer nemlig spørgsmål til swingerne, og der kommer hele to afsnit ud af swingerklubbesøget.

– Så sidder jeg her i min sofa i min striktrøje og tænker: "Hvad tager man på?". Jeg vil godt se lidt pæn ud, men hvad er dresscoden? Er der en dresscode?, spørger hun sine over 635.000 følgere.

Geggo deler også sine tanker om, hvordan hun har det med at skulle på swingerklub:

– Jeg ville jo aldrig tage derind, hvis jeg gik ind med sådan en "Ad!" eller "Mærkelige mennesker". Selv om man godt ved, at det ikke er noget, man nogensinde selv ville dyrke, så kan man stadig godt gå ind med en fascination, og man kan også godt have et åbent sind og være glad på andres vegne over, at de har denne her frisindethed, og at de har det her univers, de kan udforske, forklarer hun og henviser blandt andet til Bubbers legendariske swingerklubbesøg.

På "Du har det ikke fra mig"s IG-story kan man se, hvordan Geggo fik afværget sin garderobekrise: Hun endte med at hoppe i et fikst hot pink sæt og en sort top.

Sponsoreret indhold