Kendte13. september 2023

Sangerinden Grimes afslører: Elon Musk delte intimt billede mod hendes vilje

Elon Musks on/off-kæreste afslører nu, at Tesla-stifteren har delt et billede af hende, som hun ikke ønskede, andre skulle se
(FILES) SpaceX, Twitter and electric car maker
Elon Musks on/off-kæreste afslører nu, at Tesla-stifteren har delt et billede af hende, som hun ikke ønskede, andre skulle se.
 Foto: Ritzau Scanpix/Joel Saget

Det er ikke helt til at følge med i Elon Musks forhold til sangerinden Grimes.

Den ene dag er de sammen, mens de den næste er gået fra hinanden, men i og med de netop har fået deres tredje fælles barn i al hemmelighed, så skulle man mene, at de er inde i en on-periode.

Ikke desto mindre er sangerinden med det borgerlige navn Claire Boucher ikke synderligt tilfreds med Tesla-stifteren.

Det skyldes, at 52-årige Elon Musk har delt et intimt billede af Grimes, som den 35-årige canadier ellers ikke ønskede, at andre skulle se.

Det fortæller hun til journalisten Walter Isaacson i forbindelse med dennes nye biografi om den excentriske rigmand, skriver News.com.au.

(FILES) In this file photo taken on May 07, 2018, Elon Musk and Grimes arrive for the 2018 Met Gala at the Metropolitan Museum of Art in New York. - Billionaire entrepreneur Elon Musk and the musician Grimes have had a second child, a girl they named Exa Dark Sideræl Musk - - although the parents will mostly call her Y. The 33-year-old Grimes revealed the existence of the child, who was born in December, in an interview published on March 10, 2022, by Vanity Fair. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)
Elon Musk og Grimes fotograferet til Met Gala i 2018.
 Foto: Ritzau Scanpix/Angela Weiss

Ifølge Grimes blev det famøse billede taget, mens hun var ved at få foretaget kejsersnit, og Elon Musk sendte det både til familiemedlemmer samt flere venner uden hendes vidende.

Det virker dog ikke til, at Elon Musk var synderligt brødbetynget over sin brøler, da Grimes opdagede billedet og konfronterede ham.

- Han forstod overhovedet ikke, hvorfor jeg ville være ked af det over det, fortæller sangerinden om Tesla-stifterens reaktion til skideballen.

Det er også i den kommende biografi, at det forleden kom frem, at kendisparret har fået et tredje barn sammen i al hemmelighed.

Elon Musk og Grimes har i forvejen den treårige søn ved navn X Æ A-Xii og den knap to år gamle Exa Dark Sideræl, som går under navnet Y.

Parrets tredje barn hedder Techno Mechanicus, men bliver blot omtalt som "Tau".

Det er endnu ikke offentliggjort, hvornår sønnen er kommet til verden, og det vides heller ikke, hvilken en af fødslerne Elon Musk tog kejsersnitbilledet og sendte det videre.

Tesla-stiften har - udover de tre børn med Grimes - otte andre børn fra tidligere forhold.

Han har både tvillinger og trillinger med sin første kone, Justine Musk, ligesom parret mistede deres første barn til vuggedøden tilbage i 2002.

Derudover har han tvillinger med en af sine topansatte, hvilket du kan læse mere om her.

Sponsoreret indhold