Kendte15. september 2023

Holger Rune flasher vildt armbånd: Du gætter aldrig, hvad det koster

Tenniskomet Holger Rune tjener styrtende med penge – nogle af dem bruger han på svimlende dyre smykker. Og hans mystiske veninde har en matchende halskæde …
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Holger Rune har endnu ikke fået erhvervet sig et kørekort, men måske det sker senere på året.
 Video: Søren Lamberth

Der er gode penge i tennis, hvis man som Holger Rune slår en dræberbaghånd.

Den 20-årige stjerne har for længst rundet millionen. Knap 40 millioner danske kroner i pengepræmier har fundet vej til Runes bankkonto, og i begyndelsen af året lavede han oven i købet en lukrativ sponsoraftale med urgiganten Rolex.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-09-15/davis-cup-danmark-brasilien-78-14sep23_2sl2229.jpg
Holger Rune flasher her et svinedyrt vintagearmbåbd fra Van Cleef & Arpels.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Nogle af pengene bruger ketcherkendissen øjensynligt på svinedyre smykker. Da SE og HØR mødte Rune i Hillerød torsdag eftermiddag, var svedbåndet skiftet ud med et svinedyrt hvidguldarmbånd, som dinglede om venstre håndled.

En tur på internettet afslører, at der er tale om et Alhambra-armbånd fra den franske luksussmykkegigant Van Cleef & Arpels.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-09-15/capture_holgerrune.png
Det er dette vintage Alhambra-armbånd, der dingler om Holgers håndled.
 Foto: Van Cleef & Arpels

Rune har således haft den helt store pengepung med til juveleren, for det ikoniske smykke, som første gang så dagens lys i 1968, koster ikke mindre end 50.500 kr. Et greb i lommen for en mangemillionær, men ikke desto mindre et lidt dyrt accessory til en tur på tennisbanen …

Mystisk veninde

Dem, som har fulgt nøje med, når Holger Rune har udraderet den ene tennisstjerne efter den anden, har med garanti lagt mærke til den hollandsk-italienske skønhed, som ofte sidder på tribunen og hepper på den danske tennisstjerne.

Hendes navn er Caroline Donzella, hun er ejendomsmægler og bor i Monaco ligesom Holger Rune. I de seneste måneder har hun fulgt med Holger Rune rundt til turneringer i London, Montreal, cincinnati og New York og har ligeledes været i Danmark, hvor Holger Rune har opholdt sig de seneste uger forud for Davis Cup-braget.

Da Ekstra Bladet i går, torsdag, spurgte Rune, om han og Caroline Donazella er blevet kærester, klappede han i.

– Det er stadigvæk privatliv, sagde Holger Rune til avisen.

Snesevis af billeder på hendes Instagram-profil afslører, at de tætte, tætte venner bærer matchende smykker. Caroline har således en Alhambra-halskæde, som matcher Holgers armbånd.

Om vennerne har været på hyggelig smykkeshopping i hinandens selskab, eller om Holger har foræret veninden den dyre halskæde, vides ikke.

Sponsoreret indhold