Nyheder18. september 2023

Partistifter: Vacciner er farligere end corona

Danmark har fået et nyt højrefløjsparti, der ifølge partistifter Henriette Ergemann er ‘villige til at gå lidt længere’
Danmark har fået et nyt højrefløjsparti, der ifølge partistifter Henriette Ergemann er ‘villige til at gå lidt længere’.
 Foto: Wolfgang Kumm/picture-alliance/d

Nej tak til vacciner, mundbind og nedlukninger.

Danmark har fået et nyt højrefløjsparti, der ifølge partistifter Henriette Ergemann er ‘villige til at gå lidt længere’ end partierne Nye Borgerlige og Dansk Folkeparti, som Frit Fællesskab deler politisk ståsted med.

Det skriver 24syv.

Men i modsætning til de andre partier, består Frit Fællesskab ifølge Henriette Ergemann af ‘mennesker med principper og værdier’.

“Vi er ikke politikere,” slår hun fast i programmet Valgt i Danmark på 24Syv, hvor hun kræver et opgør med corona-håndteringen i Danmark.

“Vi skal have snakket om corona og turde tage fat i de mennesker, der er blevet skadet af vaccinerne,” siger Henriette Ergemann, der tidligere i år nåede at være næstformand i Nye Borgerlige i 13 dage, inden hun trak sig efter massiv medieomtale af en række skriverier på facebook under corona-epidemien.

I 2020 omtalte hun blandt andet daværende generalsekretær i Unicef, Karen Hækkerup, for en ‘sindssyg kælling’, der skulle ‘i fængsel for mord på uskyldige børn’, fordi organisationen var i gang med at indkøbe coronavacciner til børn.

Men det betyder langt fra, at hun har lagt sin skepsis for regeringens corona-håndtering på hylden.

“Jeg kunne godt tænke mig, at der var nogle medier, der turde tale om, at folk er blevet skadet af vaccinerne i stedet for at kalde det konspirationsteori,” forklarer hun.

Lad os spekulere i det scenarie, at I er blevet valgt ind i Folketinget, og Danmark igen bliver ramt af corona. Statsminister Mette Frederiksen opfordrer danskerne til at tage et stik mere. Hvad siger Frit Fællesskab?

“Det vil vi klart være meget kritiske over for. Vi mangler stadig at se dokumentation for, at det har gjort en forskel for de mennesker, der oplevede et voldsomt pres for at tage vaccinen. ”

Vil I som parti opfordre folk til ikke at blive vaccineret?

“Det er altid folks eget valg. Men jeg vil opfordre folk til selv at undersøge sagerne. Danskerne er meget autoritetstro. Det er nogle gange godt nok. Men vi har ikke fået den rigtige fortælling.”

“Dem med adgang til mikrofonerne og sendefladen har sagt, at vaccinerne var sikre, effektive, godkendte og testede. Det var ikke overensstemmelse med sandheden. For man kan jo ikke køre langtidstest på noget, der er lavet på et år. Og der er masser af bivirkninger og folk, der har fået problemer med hjertet og blodpropper. Det tør man ikke tale om, og det kunne vi godt tænke os at rykke på. For der er mennesker, der har fået ødelagt deres liv af det her.

Hvis Mette Frederiksen vil lukke samfundet ned igen. Hvad vil Frit Fællesskab sige til det?

“Vi vil sige nej tak. Til alle nedlukninger. Hvis det virkelig var en farlig fjende, som vi alle kunne dø af, giver det jo ikke nogen mening, at Bilka kan holde åbent, mens den lille skobutik ikke kan. I dag burde alle med logisk sans kunne se, at det ikke havde hold i virkeligheden, men var rent politiske beslutninger.”

Hvad siger Frit Fællesskab, hvis regeringen vil have os til at bære mundbind igen?

“Vi siger nej. Jeg gik heller ikke med mundbind sidste gang.”

Hvad er farligst, hvis man spørger Frit Fællesskab, corona eller vaccinen?

“Der er ingen tvivl om, at corona er farlig for ældre mennesker med andre sygdomme. Men en influenza eller lungebetændelse er også farlig for de mennesker.”

For den helt almindelige danske borger, hvad er så farligst. Corona eller vaccinen?

“Jeg vil mene, der er en større risiko for at tage vaccinen end at få corona.”

“Jeg vil til hver en tid vælge corona over en vaccine.”

Frit Fællesskab er udover Henriette Ergemann stiftet af Maria Liv Holck , Tonny Voldby Pedersen , Martin Knudsen , Karl Simonsen , Kim Rune Jensen og Allan Jensen.

Det kræver lidt over 20.000 vælgererklæringer at blive opstillingsberettiget til Folketinget.

Sponsoreret indhold