Kendte27. september 2023

Maria Fantino overrasket over "X Factor"-lønnen: Troede man blev millionær

Cifrene på TV 2's løncheck fik ikke just "X Factor"s nye bestyrer Maria Fantino til at skyde mundvigene i vejret
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Maria Fantino har fået en god begyndelse på sit nye job som "X Factor"-vært.
 Video: Kaspar Wenstrup

Det var ikke bare et karrieremæssigt sats, da Maria Fantino sagde farvel til DR og sin faste hyre og takkede ja til at overtage værtsstafetten efter Sofie Linde. Det var også et økonomisk sats.

For selv om Sofie Linde flere gange har råbt op om, at hun fik for lidt i løn, var Fantino af den opfattelse, at der ville følge en fed løncheck med titlen som primetime-vært.

Det fortæller hun i DR-podcasten ”Du kender typen”.

Det var ikke kun Fantinos opfattelse – alle omkring hende troede, der ville blive pengeregn over den populære vært. I stedet for at tælle stablen af kontanter, blev hun nødt til at stille pensionsopsparingen i bero i et år.

- Der var rigtig mange mennesker, som hele tiden havde fingrene nede i mine lommer, og folk blev ved med at snakke om, at ”Nå, nu hvor du skal lave ”X Factor”, så er du nok blevet millionær”, siger hun og tilføjer så:

- Jeg må nok ærligt indrømme, at det troede jeg også, at man blev. Det gør man nok i Sverige eller England, men det gør man ikke i Danmark. I hvert fald ikke til at starte med, slår hun fast.

OPGAVE: Pressemøde på den kommende sæson af ”X Factor”Maria Fantino, Simon Kvamm, Oh Land og Thomas Blachman.STED: TV2JOURNALIST: Nicklas og Amalie FOTOGRAF: Hanne JuulDATO: 20230830OPGAVE: Pressemøde på den kommende sæson af ”X Factor”Maria Fantino, Simon Kvamm, Oh Land og Thomas Blachman.STED: TV2JOURNALIST: Nicklas og Line FOTOGRAF: Hanne JuulDATO: 20230830
Maria Fantino skal forsøge at holde Simon Kvamm, Oh Land og Thomas Blachman i ørerne, når "X Factor" engang i det nye år går live.
 Foto: Hanne Juul

I samme ombæring ville hendes kæreste Emil pludselig have fællesøkonomi, og Maria kunne til at begynde med ikke lade være med at se det, som om han også ville nyde en bid af ”X Factor”-kagen.

Det var dog af ren og skær praktik og ikke af grådighed, han foreslog at slå kontiene sammen.

Fantino var i årevis vært på P3-baskeren ”Curlingklubben” sammen med Christian Bonde. Ikke længe efter hun havde opsagt sin stilling hos statsradiofonien, afleverede han ligeså sin opsigelse.

For nylig afslørede den dejlige duo så, at ”Curlingklubben” genopstår i et andet format på en anden platform som podcasten ”Fantino og Bonde”.

Så ”X Factor”-darlingen in spe kan supplere sin dårligt betalte TV 2-løn med et bijob.

Sponsoreret indhold