Kendte28. september 2023

Sarah Grünewald afslører: Sådan siger hun farvel til "Vild med dans"

Den 24. november har Sarah Grünewald sidste dag på "Vild med dans". Nu røber hun sine afskedsplaner
Den 24. november har Sarah Grünewald sidste dag på "Vild med dans".
Den 24. november har Sarah Grünewald sidste dag på "Vild med dans".
 Foto: Martin Høien

Sarah Grünewald har allerede forudset, at hun kommer til at åbne for tårekanalerne, når TV 2 senere på året holder afdansningsbal.

For nylig afslørede skærmsilden således, at denne sæson bliver den sidste med hende ved roret, og hun har allerede styr på detaljerne for sit exit.

Det fortalte hun torsdag eftermiddag i P4-programmet ”Povlsen & Holm”.

- Jeg har bedt om at få lov at sige ”Tak for dansen, Danmark” i år. Sidste år var det Martin, der sagde det, og i år VIL jeg virkelig gerne være den, der siger det, for det har været 11 meget vidunderlige sæsoner, fortæller hun.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-09-28/_mho1643.jpg
Sarah Grünewald vil ikke være i centrum, når hun efter finalen takker af som vært efter 11 forrygende sæsoner af "Vild med dans". Et kram af medvært Martin Johannes Larsen håber hun dog på.
 Foto: Martin Høien

Selv om det bliver et farvel til danseprogrammets hjerte, har Sarah ingen forventninger til en stor afskedssalut.

- Jeg forventer ikke andet end at der bliver sagt tak for denne gang, og at jeg får en krammer af Martin.

Hun havde dog en lille overraskelse i ærmet til seerne, men det får vi ikke lov at se alligevel, røber hun i udsendelsen.

- I kan godt få noget insiderviden. Jeg havde faktisk planlagt, at jeg gerne ville danse til finalen, fortæller hun og tilføjer:

- Jeg har faktisk lige nu afblæst det og sagt, at det har jeg faktisk ikke lyst til. For jeg har ikke lyst til at skulle koncentrere mig om det, og jeg har ikke lyst til at være i centrum på den måde.

Når kameraet er slukket og det sidste konfetti har ramt dansegulvet, regner Sarah med at lade tårerne få frit løb.

- Jeg kommer helt sikkert til at sidde og græde i en bus på vej hjem fra Horsens, når vi har lavet finalen den 24. november.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-09-28/20181123_hjp2987.jpg
Mage til humørbombe har man sjældent set i "Vild med dans". Rosa Kildahl stjal da også Sarah Grünewalds hjerte.
 Foto: Hanne Juul

I programmet ser hun også tilbage på de nydansere, som har gjort størst indtryk på hende gennem de 11 sæsoner, hun har stået ved roret, og der løber Rosa Kildahl med førstepladsen.

- Der er ingen tvivl om, at Rosa for mig var et meget friskt pust at have med, for hun var ikke vant til at lave fjernsyn. Hun er bare enormt uslebet – hun siger, hvad hun tænker, og hvad der passer hende.

- Hun væltede bare ind i butikken og gjorde det fuldstændig på sin egen måde, og det syntes jeg var enormt befriende, siger Sarah og tilføjer, at det var den sæson, hvor hun grinte allermest.

Hvis Grünewald kunne vælge frit på alle kendishylder, ville hun allerhelst se den amerikanske skuespiller Matthew McConaughey på hele Danmarks dansegulv.

Du kan høre hele udsendelsen her.

Sponsoreret indhold