Krimi14. oktober 2023

Påstod at han var rig: Da løgnen blev afsløret, skete det utænkelige

En amerikansk kvinde troede, at hendes ægtemand havde arvet millioner. Men da hun langsomt afslørede hans løgn, skete det utænkelige: Han tog på grusom vis livet af hende
David Tronnes nbsp;fortalte, at han havde arvet millioner af kroner fra sin far – og han lovede hende guld og grønne skove. Men Shanti Cooper-Tronnes så aldrig en rød reje i sit ægteskab – i stedet døde hun voldsomt. 
David Tronnes fortalte, at han havde arvet millioner af kroner fra sin far – og han lovede hende guld og grønne skove. Men Shanti Cooper-Tronnes så aldrig en rød reje i sit ægteskab – i stedet døde hun voldsomt.
 Foto: Privat

Han fortalte, at han havde arvet millioner af kroner fra sin far – og han lovede hende guld og grønne skove.

Men Shanti Cooper-Tronnes så aldrig en rød reje i sit ægteskab. For hendes mand David Tronnes hjalp aldrig til med regningerne, og han tilbød heller aldrig at betale for varerne i supermarkedet.

Langsomt begyndte den amerikanske kvinde fra Florida at være overbevist om, at hendes ægtemand var fuld af løgn – men da hun endelig afslørede ham, gik det gruelig galt.

Han endte nemlig med at banke og kvæle hende til døde i parrets hjem.

Sådan lyder hvert fald politiets og anklagerens teori.

Det skriver det amerikanske medie People.

Nu er retssagen mod David Tronnes så småt ved at gå i gang i retten i Florida. Her vil David Tronnes hårdnakket påstå, at hans hustru ved et uheld gled i badet og slog hovedet.

Men Shantis voldsomme skader kan ikke skyldes dét, siger anklageren, der altså kræver, at David Tronnes bliver kendt skyldig i overlagt mord.

Anklageren mener, at et af de store beviser blev fundet få minutter efter, at politi og ambulance ankom til hjemmet den skæbnesvangre dag.

For selv om David Tronnes påstod, at han havde hevet sin hustru op af badekarret, var hverken hun eller ægtemanden våde. Og det undrede politi og redningspersonale.

En obduktion har dog også vist, at Shanti ikke døde af et fald. Hun havde i stedet voldsomme skader, der kunne stamme fra vold og kvælning. Derfor er hendes mand altså nu anholdt og tiltalt for drabet på hende.

– Vi troede, vi kendte David Tronnes. Og så finder vi ud af, at det hele var en facade. Hans liv var en stor løgn, siger en ven ifølge People.

Sponsoreret indhold