Kongelige15. oktober 2023

På prins Christians store dag: Fætter Nikolai sender sød fødselsdagshilsen

Selv om de ikke er så tætte på hinanden, sender grev Nikolai trods alt en hilsen til sin fætter Christian på hans 18-års fødselsdag
HM dronningens fødselsdag. Med hele den kongelige familie pŒ balkonen Dato: 16.4.2018 Sted: AmalienborgJournalist: trine LarsenFoto: Copyright: Martin H¿ien/Billed-Bladet
I 2018 var den royale familie noget tættere. Siden er det gået ned ad bakke for sammenholdet. Men på Christians store dag, får han selvfølgelig en hilsen fra sin fætter Nikolai.
 Foto: Martin Høien

Det vælter ind med hilsner til 18-årige prins Christian, der i dag kan fejre sin store fødselsdag og indgangen til de voksnes rækker.

Men der er nok nogle af lykønskningerne der betyder lidt mere end andre.

En af de hilsner, der er kommer langvejs fra er hans fætter grev Nikolai, der lige nu bor i Australien. Og han har altså sendt en sød og meget personlig hilsen til Christian.

– Sjov som tiden flyver, skriver han på sin story, hvor han har delt et billede af de to som børn.

Her står de på balkonen, og de to fætre lægger arm med hinanden og viser altså, at selv om man bærer royale titler, så er der også tid til blot at være børn.

– Glædelig 18-års fødselsdag. Håber, alle fejrer dig, præcis som du fortjener det, skriver han også og afslutter teksten med en diskokugle- og danseemoji.

De to fætre har dog ellers haft god grund til ikke at snakke så meget sammen, efter deres farmor sidste år meldte ud, at Joachims børn ikke længere skulle være prinse- og prinsessetitler, men i stedet skulle kaldes grever og grevinde.

Det kunne prins Joachim fortælle, at hans børn var meget kede af den måde, det var sket på, mens Christians mor, kronprinsesse Mary, var ude at forsvare svigermors beslutning.

Men selv om der har været problemer i den øverste del af familien, så får Christian alligevel en hilsen fra sin ældste fætter.

Du kan følge med live til prins Christians fødselsdag LIGE HER.

Sponsoreret indhold