Kendte22. oktober 2023

Lizzo overvejer at bide tilbage efter søgsmål: Ærligt tv-interview måske på vej

Den skandaleombruste amerikanske sangerinde går tilsyneladende med overvejelser om at fortælle sin side af historien i et åbent tv-interview
Lizzo landede øjeblikkeligt i midten af en medieorkan, da hendes tidligere dansere og ansatte pludselig stod frem med ganske alvorlige anklager
Lizzo landede øjeblikkeligt i midten af en medieorkan, da hendes tidligere dansere og ansatte pludselig stod frem med ganske alvorlige anklager
 Foto: Chris Pizzello/Invision/AP

Læs også: Dramaet fortsætter: Endnu en ansat sagsøger Lizzo for chikane og mobning

I starten af august blev ”Truth Hurts”-sangerinden Lizzo ramt af den ene uhyrlige beskyldning efter den anden.

Afsenderne var en lang række af forhenværende medlemmer af hendes dansetrup samt tidligere ansatte, og gruppen af folk, der stod frem med en tilsværtende anklage mod Lizzo syntes at vokse stødt.

Centrum for anklagerne var Lizzos angiveligt seksualiserede og nedgørende ledermetoder, tvang, chikane og dårlige lønvilkår.

Nu går den 35-årige verdensstjerne og forbereder sig på et modangreb – eller som minimum en forklaring.

I hvert fald hvis man skal tro kilder, som britiske The Sun har adgang til.

Utrolig hård tid

Sophie Turner, Joe Jonas 042 attends the 62nd Annual GRAMMY Awards at Staples Center on January 26, 2020 in Los Angeles, California. 26 Jan 2020 Pictured: Lizzo 187. Photo credit: Camera Press / MEGA TheMegaAgency.com +1 888 505 6342 (Mega Agency TagID: MEGA594995_076.jpg) [Photo via Mega Agency]
Der har været stille omkring prisvindende Lizzo de seneste to og en halv måned. Her begyndte flere alvorlige beskyldninger om hendes opførsel og ledelsesstil nemlig at pible frem.
 Foto: Camera Press / MEGA

– Lige da retssagen blev offentliggjort, blev Lizzo oversvømmet med støtte fra folk, der kender hende, lyder det fra kilden, som også forklarer, at det ellers har taget virkelig hårdt på hende at stå i midten af så alvorlige beskyldninger.

– Det har været en utrolig hård tid for hende. Og hendes omdømme har virkelig lidt et knæk.

– Hun har en række muligheder i kikkerten i forhold til at lave et sit-down-interview. For eksempel Gayle King (legendarisk amerikansk tv-interviewer) som ser ud til at være et bud, hun virkelig overvejer, siger kilden videre.

Vedkommende fortæller, at der dog går en række vigtige overvejelser forud for sådan et såkaldt ”tell all”-interview, da Lizzo og hendes hold stadig overvejer, hvad der er juridisk bedst at gøre i den situation, som hun står i.

Gayle King attends the Apple Original Film premiere of "Killers of the Flower Moon" at Alice Tully Hall on Wednesday, Sept. 27, 2023, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
Den amerikanske tv-personlighed Gayle King nævnes som et oplagt bud på hende, der skal sidde klar med spørgsmålene, når Lizzo er parat til at tale om søgsmålet.
 Foto: Evan Agostini/Invision/AP

Ikke en skurk

Hele miseren omkring Lizzo startede, da tre af hendes tidligere dansere Arianna Davis, Crystal Williams and Noelle Rodriguez stod frem med historier om udskamning af vægt og grænseoverskridende seksuel og nedværdige adfærd fra superstjernens side.

De havde anekdoter om uønskede besøg på stripklubber, og fjendtlig adfærd fra Lizzo, hvis man sagde hende imod.

Siden stod flere frem for at bakke anklagerne op. Blandt andet den tidligere kreative direktør for Lizzo Quinn Whitney Wilson og den tidligere baggrundsdanser Courtney Hollinquest.

Selv har Lizzo som bekendt ikke talt direkte om beskyldningerne. Endnu.

Dog skrev hun, kort efter de allerførste ramte forsiderne, således på Instagram:

– Jeg ved, at jeg ikke er den skurk, som folk og medierne har portrætteret mig som i de seneste dage. Jeg er meget åben i min seksualitet og måde at udtrykke mig selv på, men jeg kan ikke acceptere eller tillade, at folk bruger den åbenhed til at få mig til at se ud som noget, jeg ikke er.

Lyt til det seneste afsnit af SE og HØR's "Sladderministeriet" her:

Sponsoreret indhold