Kendte28. oktober 2023

Taylor Swift bryder endelig tavsheden om rygter: - Det passer ikke!

Der har længe floreret rygter om, at Taylor Swift er biseksuel, men nu maner hun for alvor rygterne til jorden
New York, NY - Lovebirds Taylor Swift a
Taylor Swift er den seneste tid blevet kædet romantisk sammen med NFL-stjernen Travis Kelce, som hun fletter fingre med i tide og utide.
 Foto: Tyja Mape/Backgrid/Ritzau Scanpix

Taylor Swift er kun til mænd.

Det gør hun meget klart i nyt interview, hvor hun sætter ord på rygter, der har floreret i årevis.

Rygterne handler om, at sangerinden skal være biseksuel, og at hun i al hemmelighed tidligere har datet flere af sine kvindelige veninder.

Det skriver Page Six.

Ifølge det amerikanske medie er det i forbindelse med genudgivelsen af hendes "1989"-album, at Taylor Swift bryder tavsheden.

Oct 12, 2023; Kansas City, Missouri, USA; Grammy award winning artist Taylor Swift watches Kansas City Chiefs take the field along with Kansas City Chiefs tight end Travis Kelce (87) mom Donna Kelce prior to the game against the Denver Broncos at GEHA Field at Arrowhead Stadium. Mandatory Credit: William Purnell-USA TODAY Sports
Taylor Swift bliver kædet romantisk sammen med NFL-spilleren Travis Kelce i øjeblikket. Her ses hun på stadion med hans mor, Donna Kelce.
 Foto: William Purnell/Reuters/Ritzau Scanpix

Den 33-årige musikstjerne fortæller, at hun for år tilbage fandt ud af, at hun ikke kunne date løst eller hænge ud med mænd, uden der ville komme overskrifter om, at hun gik i kanen med dem.

- Derfor stoppede jeg med at hænge ud med mænd, siger Taylor Swift og fortsætter:

- Jeg stoppede med at date, flirte eller gøre noget som helst, der kunne bruges mod mig som et våben i en kultur, der påstår, at de vil frigøre kvinder, men som i virkeligheden konstant satte mig om mod barske moralske kodekser fra gammel tid.

Taylor Swift fortæller videre, at hun helt stoppede med at lede efter kærligheden og i stedet fokuserede på sit arbejde, sit helbred og sine kvindelige venner.

- Hvis jeg kun hang ud med kvinder, så kunne folk vel ikke sensationalisere eller seksualisere det, vel? Det fandt jeg så senere ud af, at de kunne de godt...

https://imgix.seoghoer.dk/2023-10-27/0.jpg
Taylor Swift (v) og Dianna Agron (m) til en fødselsdagsfest i 2014.
 Foto: Instagram

Rygterne om, at Taylor Swift skulle være biseksuel, startede for alvor tilbage i 2010, da hun fik et nært forhold til "Glee"-stjernen Dianna Agron.

Taylor Swift dedikerede en sang til skuespillerinden på hendes album "Red", men i 2014 stoppede de to pludselig med at hænge ud.

Både Taylor Swift og Dianna Agron har senere afvist, at der var mere end venskab mellem dem dengang.

Og selv hvis Taylor Swift var biseksuel, så har hun ikke meget tid til at score kvinder.

Hun har nemlig tilsyneladende kastet kærligheden efter NFL-stjernen Travis Kelce, som hun fletter fingre med i tide og utide og laver søde hyldester for.

Læs mere om det lige her.

Sponsoreret indhold