Kendte30. oktober 2023

Jennifer Anistons FIRE rørende ord, der reddede Matthew Perry

Sidste år afslørede nu afdøde Matthew Perry de fire ord, som Jennifer Aniston sagde til ham – det var ord, der i sin tid reddede hans liv
Sidste år afslørede nu afdøde Matthew Perry de fire ord, som Jennifer Aniston sagde til ham – det var ord, der i sin tid reddede hans liv.
Sidste år afslørede nu afdøde Matthew Perry de fire ord, som Jennifer Aniston sagde til ham – det var ord, der i sin tid reddede hans liv.
 Foto: Mike Nelson/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: 12 livreddende operationer og 15 gange i rehab: Så meget kæmpede Matthew Perry med stoffer og alkohol

Han var kendt og elsket som den evigt sjove. Men bag de endeløse jokes og sjove indfald gemte Matthew Perry på ikke så få dæmoner.

Det er således ingen hemmelighed, at ”Venner”-stjernen – der døde i weekenden blot 54 år gammel – kæmpede med et massivt misbrug af både stoffer og alkohol.

Misbruget var allerværst, da Matthew Perry havde sin storhedstid i ”Venner”-hitserien, der kørte fra 1994 til 2004. Dermed oplevede hans fem kolleger, Courteney Cox Arquette, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, David Schwimmer og Jennifer Aniston, da også misbruget på allernærmeste hold.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-10-30/20231029-105304-l-1920x1303we.jpg
Matthew Perry, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston og David Schwimmer med den statuette, de vandt til det såkaldte People's Choice Awards i 2000. Nu er Matthew Perry på tragisk vis død.
 Foto: Lucy Nicholson/AFP/Ritzau Scanpix

Sidste år afslørede den nu afdøde Perry ifølge Mirror, at det var én af hans ”Venner”-venner, der i sin tid reddede hans liv – med blot fire hjerteskærende ord.

Jennifer Aniston var nemlig ikke bange for at konfrontere Matthew Perry, da det stod klart, hvor alvorligt hans misbrug var.

Hun tog ham til side og sagde de fire ord: " We know you're drinking" (”Vi ved, du drikker”, red.).

– På det tidspunkt burde jeg have været med til de store fester, men i stedet var jeg et mørkt sted, hvor jeg ikke lavede andet end at møde pushere og være komplet alene, og her var Jennifer den, der rakte ud, sagde Matthew Perry sidste år i et interview med ABC News' Diane Sawyer.

David Schwimmer, Courteney Cox, Jennifer Aniston, Matt LeBlanc og Lisa Kudrow har i skrivende stund ikke udtalt sig om Matthew Perrys død.
David Schwimmer, Courteney Cox, Jennifer Aniston, Matt LeBlanc og Lisa Kudrow har i skrivende stund ikke udtalt sig om Matthew Perrys død.
 Foto: MEGA

Han kaldte det for et skræmmende øjeblik, da Jennifer Aniston konfronterede ham. Men også et vigtigt og nødvendigt øjeblik, for efterfølgende indså Matthew Perry, at han blev nødt til at gøre et forsøg på at blive ædru og stoffri - ellers ville han slet og ret ende med at dø af det.

– Jeg er taknemmelig for, at hun gjorde det.

Matthew Perrys årelange misbrug af stoffer var på et tidspunkt så voldsomt, at han i 2019 endte i koma i 14 dage med en sprængt tyktarm. På det tidspunkt gav lægerne ham kun to procent chance for at overleve. Stjernen klarede dog mod alle odds skærene.

Her bliver liget af Matthew Perry båret ud af Matthew Perrys hjem.
Her bliver liget af Matthew Perry båret ud af Matthew Perrys hjem.
 Foto: Sanc Scla/Backgrid/Ritzau Scanpix

Han måtte dog gennemgå adskillige operationer i maven, lige som han også måtte have stomi i ni måneder som følge af den livstruende tilstand.

Det er endnu uvist, hvad Matthew Perry døde af. Han er blevet obduceret, men den har ikke givet endegyldige svar. Retsmedicineren beskriver i sin rapport dødsårsagen som ”udskudt”, hvilket typisk betyder, at selve obduktionen er foretaget, men at der stadig ventes svar på yderligere undersøgelser, der forhåbentlig kan afklare, hvorfor han døde.

Der ventes for eksempel stadig svar på de toksikologiske resultater.

En talsmand fra politiet i Los Angeles har tidligere fortalt, at der ingen skader var på den 54-årige skuespiller, da han blev fundet død. Desuden er det også blevet udmeldt, at man ikke mistænker, at der er sket noget kriminelt.

Flere medier skriver desuden, at der ikke blev fundet ulovlige stoffer i ”Venner”-stjernens hjem, men at han havde en hel del medicin stående.

Sponsoreret indhold