Sport2. november 2023

Medie: Blev forældre for en måned siden - Nu har Neymar og Bruna Biancardi brudt forlovelsen

Neymar havde svært ved at holde sig til en kvinde i forholdet med Bruna Biancardi, og nu skulle deres forhold være definitivt slut
I juni undskyldte Neymar for at være gravide Bruna Biancardi utro. Sidste måned blev de forældre, men nu skulle Bruna Biancardi og Neymar ikke længere danne par.
I juni undskyldte Neymar for at være gravide Bruna Biancardi utro. Sidste måned blev de forældre, men nu skulle Bruna Biancardi og Neymar ikke længere danne par.
 Foto: Bruna Prado/AP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Neymar smider bukserne for Kim Kardashian

Neymar, 31, har ikke været guds bedste barn i forholdet med Bruna Biancardi, 29.

Nu skulle det så endnu en gang være slut mellem Bruna og Neymar.

Ifølge flere brasilianske medier som blandt andet Correio Braziliense, erfarer journalisten Thiago Sodré, at Neymar og Bruna Biancardi ikke længere er forlovet, da de er gået fra hinanden.

Faktisk skulle de allerede i september have taget beslutningen, men angiveligt har de ventet med at melde noget ud, til efter Bruna Biancardi havde født.

Hverken Bruna eller Neymar har bekræftet nyhederne, men ifølge Thiago Sodré er årsagen til dette, at de arbejder på en offentlig udtalelse.

Parret begyndte at date i 2021, men i august 2022 gik de fra hinanden kort tid efter, at de havde annonceret, at de var blevet forlovet.

Men i 2023 fandt de sammen igen, og i april i år meldte Neymar og Bruna Biancardi ud, at de skulle være forældre.

Lille Mavie kom til verden i oktober, men før hun så dagens lys var der problemer i paradis hos Mavies forældre.

For i juni undskyldte Neymar offentligt, da han havde gravide Biancardi utro.

Angiveligt med den brasilianske model og influencer Fernanda Campos – og så endda på Valentines Day i Brasilien som er den 12. juni.

Sponsoreret indhold