Reality15. november 2023

Anne Plejdrup om "Paradise"-exit: - Det er pinligt

Kroppen bobler ikke af stolthed hos Anne Plejdrup, efter hun i dagens afsnit af "Paradise Hotel" bliver fuldstændig udspillet
Anne Plejdrup
Jasmins beslutning chokerede Anne Plejdrup og flere af de andre deltagere på "Paradise Hotel".
 Foto: Janus Nielsen/Viaplay Group

LÆS OGSÅ! ANNE PLEJDRUP SER TILBAGE: - JEG BLEV SYG I HOVEDET

Både seere og deltagere tabte kæben under dagens afsnit af "Paradise Hotel", da Anne Plejdrup blev smidt ud.

Jasmin - og mastermind Vivi - tog fusen på paradisoveteranen ved i stedet at vælge at beholde Rosa på det legendariske hotel.

Og det er ikke med stolthed, at Anne i dag har genset afsnittet.

For nylig havde vi i SE og HØRs podcast "Sladderministeriet" besøg af Anne Plejdrup og Nikolaj Hviman. Det afsnit kan du høre her:

- Jeg sprang i med begge ben, den havde jeg fandme ikke set komme. Det er sindssyg godt spillet, siger Anne til SE og HØR.

Reality-jyden havde absolut ingen fornemmelse af, at hun stod til at ryge ud. Hvis hun havde det, havde hun stilt sig bag kæreste Nikolaj Hvidman eller Emilio, som også ville have valgt hende.

Undervurderede de nye

Til SE og HØR indrømmer Anne, at hun undervurderede de nye deltagere.

Hun troede simpelthen ikke på, at de ville smide hende ud, selv om det åbenlyst er det, der giver bedst mening.

- Jeg undervurderede 100 procent modstanden, men jeg tror ikke, at andre end Vivi kunne se det på det tidspunkt, lyder det fra Anne.

- Det er jo bare godt spottet af Vivi, at os gamle deltagere skal smides ud så hurtigt som muligt. Havde vi nået at etablere os ordentligt, havde det været svært at få os ud.

Skuffet over sig selv

To gange før har Anne været med i "Paradise Hotel".

Første gang vandt hun det hele og blev snydt for pengene, og anden gang nåede hun så langt, at hun var en del af juryen.

Men tredje gang skulle altså ikke være lykkens gang for "Paradise"-veteranen. Og hun er bestemt ikke stolt af at ryge ud som den anden deltager i årets sæson.

- Jeg er sindssyg skuffet over mig selv. Det er virkelig pinligt, men jeg kan ikke blive ved med at være nederen over det, forklarer Anne.

Med sit exit skal Anne også sige farvel til kæresten Nikolaj Hvidman, som i de første dage tog røven på hende ved pludselig at dukke op på det mexicanske hotel.

Og det var ikke let.

- Det var det, der var allerhårdest. Jeg havde jo ikke regnet med at skulle se ham igen, forklarer hun.

Sponsoreret indhold