Kendte20. november 2023

Karsten Ree om Jannis forbrug: Har aldrig set noget lignende

Ree-parret har vidt forskellige forbrugsvaner, og særligt brugen af toiletpapir skiller dem ad
Karsten Ree og Janni Ree
Karsten og Janni Ree er på ingen måde enige, når det kommer til forbrug i husholdningen.
 Foto: Hanne Juul

Læs også: Janni Ree afviser arverygter: – Aner ikke, hvad jeg får af Karsten

Karsten Ree mangler intet økonomisk, men stod det til ham, var der ingen grund til at holde forbrugsfest i Ree-hjemmet. Men det er han alene om.

I forbindelse med et samarbejde med Karsten Ree som investor i Frederik Bagger Copenhagen, er der blevet delt en ny video med erhvervsmanden på Instagram, der afslører private detaljer om Janni Ree.

- Du er for dyr i drift, om det er lokumspapir eller sulfo, det sprøjter ud, lyder det fra Karsten Ree.

- Hun er den eneste, jeg kender, der bruger en hel lokumsrulle om dagen, lyder det fra Ree Park-ejeren.

Overfor Ekstra Bladet bekræfter Janni Ree, at hun bruger meget toiletpapir, sammenlignet med Karsten, og at de generelt har meget forskellige forbrugsvaner.

- Jeg kan ikke gøre noget rigtigt, han brokker sig også over, at jeg sætter opvaskemaskinen i gang for tit. Det er lidt svært at være mig, siger hun til Ekstra Bladet og griner.

Karsten Ree er 78 år og har tidligere været ejer af blandt andet Den Blå Avis, som han solgte til eBay for et milliardbeløb. Han ejer stadig safariparken Ree Park og er investor hos Frederik Bagger ApS.

I 2015 blev han gift med 53-årige Janni Ree, og forholdet mellem tv-personligheden og milliardæren har tidligere fået folk til at anklage Janni Ree for at gå efter pengene.

– Det har generet mig, at folk siger, jeg har taget Karsten for pengenes skyld. Men efterhånden har jeg lært at leve med det, har Jannie Ree tidligere sagt til SE og HØR.

– Det har generet mig, at folk siger, jeg har taget Karsten for pengenes skyld, at jeg er en golddigger, og at han er en sugardaddy. Jeg har måttet lægge øre til meget. Men efterhånden har jeg lært at leve med det forklarede hun dengang.

Læs også: Janni Ree trods Karstens sygdom: Vil stadig feste

Sponsoreret indhold