Paradise Hotel27. december 2023

Patrick Holsøe efter trekantsdrama: – Jeg kommer aldrig til at røre Sarah Dohn igen

Lucas Buchardt er en nar, og Sarah Dohn er pisseirriterende. Sådan lyder det fra en rasende Patrick Holsøe, der er helt færdig med de fleste af sine "Paradise Hotel"-kolleger
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Lucas Buchardt og Sarah Dohn kysser i krogene på "Paradise Hotel".
 Video: Viaplay Group

LÆS OGSÅ: Patrick Holsøe single igen

Selv om Sarah Dohn og Patrick Holsøe i "Paradise Hotel" aftaler, at de er eksklusive og altså ikke kysser med andre, sker det igen og igen, at hun i skjul bytter mundvand med Lucas Buchardt.

Det er først nu, mens programmet stadig ruller over skærmen, at det lidt for lidt går op for Patrick, hvor meget hun lavede bag hans ryg.

– Det er en mavepuster og gør mig samtidig fucking sur. Hun er så pisseirriterende, og jeg kan slet ikke fordrage hende den dag i dag, siger han til SE og HØR.

– Hun skuffer mig gang på gang derinde, mens jeg var begyndt at få lidt forelskelse. Jeg tænkte, at alt var i den skønneste orden.

Patrick Holsøe føler sig ført bag lyset af sin "Paradise Hotel"-flamme og manden, han troede var en kammerat.
Patrick Holsøe føler sig ført bag lyset af sin "Paradise Hotel"-flamme og manden, han troede var en kammerat.
 Foto: Dan Mariegaard, Viaplay Group

"De bollede"

Ifølge Patrick har Sarah efter programmet dog fortalt om hende og Lucas, men omfanget kommer bag på ham. For eksempel har hun afsløret, at de også gik længere end kys, men han havde indtryk af, at de var sammen en enkelt gang.

– Sarah hev fat i mig en uge efter, vi var kommet hjem fra optagelserne, hvor hun siger, de faktisk også har bollet. Jeg synes ikke, hun sagde, de kyssede så meget, som de gjorde.

Patrick er skuffet over dem begge, som han mener har lige stor andel i brøden.

– Man er to om en tango, og det er dem begge, der har fucket mig over. Sarah har bare gjort det flere gange, fordi hun jo også kyssede med Malthe – men der kom hun til gengæld over og sagde det. Det gjorde hun ikke med Lucas.

Det sker gang på gang, at Sarah og Lucas lister sig til alenetid, selv om hun har lovet Patrick, at hun kun vil være sammen med ham.
Det sker gang på gang, at Sarah og Lucas lister sig til alenetid, selv om hun har lovet Patrick, at hun kun vil være sammen med ham.
 Foto: Viaplay Group

– Lucas er også bare en nar derinde. Han tager også Emilios Jasmin. "Uh, jeg er så loyal", det kan han godt putte op i røven. Der er ikke noget bro code overhovedet. Han vidste udmærket, at jeg var vild med Sarah. Vi var eksklusive derinde og havde aftalt ikke at kysse med andre, medmindre det var en leg. Det der var bag om ryggen på mig. Det er ikke fair.

Alle vidste det

Patrick Holsøe er en af de eneste af deltagerne, der ikke vidste, i hvor stor grad Sarah og Lucas angiveligt var sammen inde på hotellet, og derfor føler han, at både de og de andre deltagere har gjort ham til grin.

– Alle har vidst det. Ingen har sagt noget overhovedet. Ikke en gang Lucas, som jeg troede, var en bro, hev mig til side.

Sarah har gang i både Lucas og Patrick. Sidstnævnte svæver dog uvidende på en lyserød sky inde på hotellet.
Sarah har gang i både Lucas og Patrick. Sidstnævnte svæver dog uvidende på en lyserød sky inde på hotellet.
 Foto: Viaplay Group

– Jeg har det fucking skidt, og jeg gider ikke at snakke med dem. Jeg vil hellere have fem venner end 100 mennesker. Størstedelen af dem er mere falske end Mette Frederiksen, lyder det fra den skuffede paradiso.

Til SE og HØR fortæller Lucas Buchardt, at der er en helt konkret grund til, at han ikke fortalte Patrick Holsøe om ham og Sarah, selv om de skulle forestille at være "bros".

– Hvis man skal følge bro code, så skal man ikke gå bag om ryggen og lyve og bedrage. Og her taler jeg om Patrick. Han løj for mig og havde planer med Nikolaj om at smide mig ud frem for ham. Efter jeg fandt ud af det, så var der ikke nogen bro code længere, og så kan han ikke have Sarah for sig selv.

– Før det ville jeg aldrig nogensinde have rørt hende. Men da han snød mig, var der ingen regler længere.

Hun har givet mig trust issues

Selv havde Patrick taget en beslutning om at vise sig fra sin bedste side i denne omgang "Paradise Hotel". Det ville han netop gøre ved at være loyal over for Sarah.

– Jeg ville ikke være så fucked up og i stedet vise seerne, at jeg ikke er Patrick, der er utro, som det før har været fremme i medierne. Det er ikke mig. At der så kommer følelser, det kan man ikke gøre for, for de sidder uden på tøjet i "Paradise Hotel".

Patrick mener, at Lucas og Sarah bare synes, det er fedt at lave rav i den.
Patrick mener, at Lucas og Sarah bare synes, det er fedt at lave rav i den.
 Foto: Viaplay Group

– Men det er en mavepuster at se Sarah på skærmen nu, jeg føler mig herremeget til grin og så dum, når hun bare leger sådan med mig.

Tillidsbruddet gør, at han nu har sværere ved at stole på en eventuel kommende kæreste. Udover at han er helt færdig med Sarah.

– I dag er jeg utryg. Kan man stole på piger? De kommer og går og skifter mening, som jeg skifter underbukser. Jeg har fået trust issues.

– Jeg er meget tilbageholdende i mine følelser nu, for jeg er typen, der hurtigt får dem. Men det er jo bare, fordi jeg har et godt hjerte. Jeg faldt for, at Sarah havde en fantastisk personlighed, men det synes jeg så ikke længere, hun har.

– Hun skal ikke tro, hun kan lege med mig. Ikke længere. Jeg håber, hun får rigtig svært ved at finde en. Jeg kommer aldrig til at røre Sarah igen. Meddelelse til alle: Rør ikke Sarah.

Sponsoreret indhold