Det frække2. januar 2024

Matts hårde liv med lang diller: Gav kvinde hjernerystelse

Halv mand/halv hest: Britiske Matt Barr vil gøre op med myter om store penisser
Matt Barr har skrevet en bog om sin lange penis.
Matt Barr har skrevet en bog om sin lange penis.
 Foto: Privatfoto

Er du mand, så tror du muligvis, at dit liv vil være meget bedre, hvis din diller var lidt eller meget større.

Men det er ikke nødvendigvis nogen dans på roser at have en enorm penis.

Her får du større penis

Det fortæller britiske Matt Barr, som er udstyret med noget af et økseskaft mellem benene.

Mens langt de fleste mænd(s) ligger og roder et sted mellem 12 og 15 centimeter i erigeret længde, måler Matts godt 30 centimeter. Og 20 i tykkelsen.

Det har han skrevet om i bogen med den sigende titel: Long Story: Life With One Of The World’s Largest Penises.’ For at reklamere for den bog poserer han i en t-shirt, hvor der står half man/half horse. Gæt selv hvilken del der er hest på 'kentaur' Barr...

40-årige Matt vil gerne punktere nogle af de myter, der er om lykken ved en stor penis:

- Det er en ting, som folk slet ikke ser som et problem. Enten er det en joke i et mainstream-show, eller også bliver det promoveret i pornografi. Det fremhæver ikke de virkelige problemer med det, siger Matt til Metro.co.uk.

Hans datingliv har selvfølgelig også været hæmmet af hans størrelse:

- Vi griner begge af det nu, men jeg tog den frem på et tidspunkt med en pige og endte med at give hende hjernerystelse, bare ved at svinge den. På det tidspunkt var det meget forfærdeligt.

Lige nu: Spar 50 procent på det frække legetøj

Distraktion

Det er ikke kun seksuelt og relationelt, som det store lem har bragt medført udfordringer for Matt.

Han blev engang udelukket fra en yogaklasse efter at være blevet smidt ud, fordi hans 'bule forårsagede en distraktion.'

Matt er også blev smidt ud af et hotel, fordi han blev beskyldt for at have en erektion i den offentlige pool.

Denne størrelse gør kvinder glade

Allerede som 12-årige kunne han ikke dække sin penis med hænderne, men i begyndelsen var det ikke et problem for Matt at være så velhængt:

- Jeg startede med at være glad for den opmærksomhed, men det ændrede sig med tiden... Tingene er meget mere vanskelige. Jeg havde denne 'gave', som mange fyre ville slå ihjel for. Men det førte ikke til det perfekte liv, de forestillede sig.

- Det er et reelt problem, men når man fremhæver det, siger folk: 'Du har en god deal.' Det er ikke hvert øjeblik af mit liv, der er påvirket af det, men det er påvirket på visse måder - nogle gange meget alvorligt.

At skulle bruge flere penge på kondomer og undertøj er ikke verdens undergang, men det hele løber op. Han oplever også, at nogle kvinder feticherer ham på grund af størrelsen, så de slet ikke er interesserede i ham som person.

På trods af sine udfordringer er Matt ikke blind for andres problemer:

- Jeg vil ikke få andre fyre til at føle sig mindreværdige ved at tale om det, for det er svært for mig, men jeg er sikker på, at fyren i den modsatte ende har det endnu værre, da der er så mange samfundsmæssige og psykologiske stigmaer omkring det at være super lille.

Her er de store realistiske dildoer

- På nogle måder står man over for nogle af de samme problemer; man har ikke et normalt forhold til penetration, og man er aldrig sikker på, hvordan folk, man dater, vil reagere på det, siger Barr, der har undersøgt mulighederne for en penisreduktion.

Men det koster omkring 100.000 kroner og har alvorlige mulige bivirkninger som grimme ar og impotens.

Sponsoreret indhold