Sport4. januar 2024

Drabssigtet Dennis' svigerfamilie i hjerteskærende udmelding: - Fuldstændig knust

Melissa Dennis' familie bryder tavsheden efter hendes mand, Rohan Dennis, er sigtet for drabet på deres datter
For en uge siden virkede Rohan og Melissa Dennis' ægteskab på overfladen perfekt. Nu står han anklaget for at have dræbt sin hustru. 
For en uge siden virkede Rohan og Melissa Dennis' ægteskab på overfladen perfekt. Nu står han anklaget for at have dræbt sin hustru.
 Foto: MIGUEL MEDINA/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Rohan Dennis sigtet for at have dræbt sin kone

Den tidligere stjernerytter Rohan Dennis blev kort før nytårsaften anholdt og sigtet for at have dræbt sin hustru, Melissa Dennis, der også er tidligere cykelrytter.

Indtil nu har der været tavshed fra begge lejre, men nu bryder Melissa Dennis' forældre, Peter og Amanda samt søsteren, Jess, tavsheden i en udtalelse, gennem det australske cykelforbund Auscycling.

- Ord kan ikke beskrive vores sorg, tristhed og de tragiske omstændigheder for Melissas død. Jeg (Peter, red.), Amanda, Jess og resten af familien er fuldstændig knust og kæmper stadig med at forstå, hvad der er sket.

- Ikke alene har vi mistet en datter og en søster. Hendes børn har mistet deres mor, en frihjulsånd, en giver med et stort hjerte, tålmodighed og livsglæde.

- Hun var klippen i deres og vores liv, og vi er nødt til at ære hendes minde, så de kan vokse op med at vide, hvem hun var, hvad hun stod for, og hvad hun gav til alle, hvis liv hun rørte ved.

- I sit korte liv har Melissa haft så mange positive berøringspunkter i og rundt om i verden. Vi skal nu håndtere vores sorg privat og vil ikke komme med yderligere kommentarer, skriver familien blandt andet.

Derudover oplyser de, at begravelsen for Melissa Dennis finder sted i hendes hjemby, Perth.

Rystende detaljer

Historien har rystet cykelverdenen, siden Rohan Dennis nytårsaftensdag blev anholdt og sigtet for drab som følge af "farlig og hensynsløs kørsel" om aftenen den 30. december.

Ifølge mediet News7 skulle parret angiveligt have været oppe at skændes i deres hjem i Adeleide kort tid inden den tragiske ulykke.

Rohan Dennis skulle efterfølgende have forladt hjemmet og sat sig i sin bil, inden Melissa satte efter ham og sprang op på kølerhjelmen på bilen i et desperat forsøg på at få partneren til at stoppe.

Det resulterede angiveligt i, at Melissa Dennis faldt af kølerhjelmen og blev trukket flere meter med hånden på det ene dørhåndtag.

Hun landede derefter hårdt i asfalten. Det lokale politi bekræftede efterfølgende i en udtalelse, at en 32-årig kvinde var død.

Rohan Dennis blev senere samme aften anholdt og sigtet for drab. Han er efterfølgende løsladt mod kaution og skal for retten i marts, skriver flere medier.

Sponsoreret indhold