Det frække10. januar 2024

The beauty and the beast: Keisha er 42 år yngre end kæresten

Vil du kunne være kæreste med en, som er på alder med din… bedstefar?
Keisha og Dimitrios begyndte at date for to år siden, da hun var 16 og han 58. 
Keisha og Dimitrios begyndte at date for to år siden, da hun var 16 og han 58.
 Foto: tiktok.com/@nikeishalouise/

Kvinder har ofte en præference for lidt ældre mænd, som også gerne dater en smule yngre kvinder. Men det hører til sjældenhederne, at der er hele 42 års aldersforskel.

Her er de ti bedste vibratorer til kvinder

Derfor kan det næppe overraske, at 18-årige Keishas forhold til den 60-årige Dimitrios er blevet mødt med en hel del hævede øjenbryn.

Mens den 63-årige sexologdronning Joan Ørtings forhold til en 37-årige musiker, og Jakob Olriks, 50-årig sexolog, forhold til og barn med en 21-årig litteraturstuderende, har mødt en lidt hovedrysten herhjemme, er det intet i forhold til, hvad Keisha og Dimitrios oplever.

Parret fra Skotland laver ofte videoer på tiktok, som handler om fitness og en sund livsstil, men mange mener, at at deres forhold er usundt.

Keisha og Dimitrios har været kærester i næsten to år, og som følge af de krasse kommentarer, laver Keisha også videoer, hvor hun italesætter forholdet.

'Denne mand har vist mig kærlighed som ingen anden og behandlet mig, som jeg burde blive behandlet. To år, og jeg har aldrig følt mig så tryg,' lyder blandt andet i en kommentar fra Keisha.

Ikke alle er hendes følgere er dog skeptiske: En skriver:

‘Dette er det sødeste, dette er ægte kærlighed, alder er bare et tal, folk er nødt til at stoppe med at være så hurtige til at dømme, hvis du er lykkelig, er du lykkelig.’

Klik her, hvis du vil spare 50 procent på sexlegetøj

En anden følge melder:

‘Så længe I begge er glade, så ignorer, hvad andre har at sige, som er negativt, det her er bedårende, I ser begge så glade ud xx'.

En tredje skriver:

'Ældre mænd er mere modne og gammeldags og ved, hvordan man respekterer en kvinde. Godt gået pige, at du kender dit værd, jeg ønsker jer begge kun det bedste.'

Bedstemor med slag i

Det er ikke kun ældre mænd med yngre kvinder, der vækker opsigt. En moden dame med en ung fyr kan også for folk til tasterne.

Fx historien om den 25-årige Leo og den 62-årige Cheryl, som har absurd stor succes på tiktok med deres fælles videoer, hvor de danser eller mimer. Denne er set 88 millioner gange:

Igen er folket delt i flere lejre: Dem, der ækles over aldersforskellen, dem, der væmmes over raceblandingen, og dem, der hepper på parret, fordi de tør stå ved deres kærlighed.

Sinfuls frække bokse booster parrets sexliv

Sponsoreret indhold