Streaming11. januar 2024

Det så du ikke i "Løvens hule": Cathrine Wichmand gik totalt i sort

En totalt forberedt Cathrine Wichmand blev overmandet af nervøsiteten under optagelserne til ”Løvens Hule”
Cathrine Wichmand aka trusseministeren.
Cathrine Wichmand aka trusseministeren.
 Foto: Per Arnesen

LÆS OGSÅ: Så rige er løverne: Én har nærmest ingenting

Hun er kendt for at være forberedt til tænderne.

Både da Cathrine Wichmand var radiovært på P3, når hun optræder på tv i diverse programmer eller nyhedsudsendelser, og også når hun skal stå foran fem stærke iværksættere i DR-programmet ”Løvens Hule”.

Hun havde læst op på dem alle, og hun var parat på selv de værst tænkelige situationer, for hun kendte alle tal og svar på alle de spørgsmål, løverne kunne finde på at stille, om hendes virksomhed Flow Intimates. En virksomhed, der laver menstruationstrusser.

Men da hun stod foran fem løver, der pludselig kunne lugte blod, kom nervøsiteten buldrende.

– Det ligner slet ikke mig. Jeg er gammel radiovært, og jeg er trænet i at være på. Men det kom bag på mig, hvor nervøs jeg blev, fortæller influenceren og iværksætteren til SE og HØR og fortsætter:

– Det hele er højspændt og dramatisk. Der er så meget på spil, når man står derinde. Ens virksomhed er hele ens hjerte og sjæl, og man aner jo ikke, hvordan det kommer til at gå.

Det gik så galt for Cathrine Wichmand, at hun faktisk gik totalt i sort og måtte stoppe sit pitch.

Og selv om der nu sad fem sultne løver og stirrede på en Cathrine Wichmand uden nogen form for fremdrift, var der ingen hjælp.

Hun fik tilbudt et glas vand, og så var det ellers bare op på hesten igen.

Morten Larsens køn gør det svært for ham at blive kunde i biksen. Medmindre han selvfølgelig køber til sine kvindelige kendskaber.
Morten Larsens køn gør det svært for ham at blive kunde i biksen. Medmindre han selvfølgelig køber til sine kvindelige kendskaber.
 Foto: Per Arnesen

Et glas vand skulle heldigvis vise sig at være nok. For tilbage kom Cathrine Wichmand, og hun fik gjort sit pitch færdig og den investor med, hun allerhelst ville have haft med.

– Anne og jeg har den totalt samme energi. Vi arbejder mega godt sammen.

Hvis alle fem løver tilbød sig, ville du så stadig vælge Anne Stampe Olesen?

– Ja, det ville jeg. Det var hende, jeg på forhånd havde som favorit.

Anne Stampe Olesen, der er den investor med færrest penge i sit eget holdingselskab af de fem, købte ti procent af Flow Intimates for 350.000 kroner.

Sponsoreret indhold