Kendte10. januar 2024

Ærlige Casper Christensen: Har taget stort set alt

Den 55-årige komiker har levet et vildt liv med stoffer og har perioder, han ikke er stolt af
Casper Christensen
Casper Christensne og hans hustru Isabel Friis-Mikkelsen.
 Foto: Lars H. Laursen

Den dameglade drengerøv med hang til fest og farver. Det var det image 55-årige Casper Christensen havde, da han for alvor blev kendt i 90’erne.

Men for fem år siden indså han, at han levede et usundt liv med meget alkohol og stoffer og uden nogle egentlige holdepunkter i livet.

- Jeg var ikke den far, jeg gerne ville være. Jeg var ikke den mand, jeg gerne ville være, og jeg var ikke det menneske, jeg gerne ville være overfor andre, siger han til Hans Pilgaard i programmet ”Det store spørgsmål”.

Det var en af stoffernes følgesvende, og i programmet fortæller komikeren også, at han har været vidt omkring i stoffernes verden.

- Jeg tror, jeg har taget stort set alt, siger han til Hans Pilgaard.

Casper Christensen og Hans Pilgaard
Hans Pilgaard har stillet Casper Christensen ét stor spørgsmål i det nye TV 2-program "Det store spørgsmål".
 Foto: Per Arnesen/TV 2

Set i bakspejlet er det ikke noget, han er stolt af, men for ham var det naturligt i en periode.

- Når man hænger ud med nogle mennesker, som lever på samme måde, så virker det meget naturligt, og når man kommer på afstand af det, så virker det lidt voldsomt, siger han.

Beslutningen kom kort før, han skulle være far for tredje gang til sit og konens første fælles barn. Og samtidig begyndte han også at grave i sig selv.

- Der hører jeg om MDMA terapi. Stoffet MDMA kendte jeg fra byen, men det her viste sig at være noget helt andet, siger Casper Christensen.

Her fik han stoffet i præcist afmålte doser, og det gjorde ham hudløst ærligt.

- Dit sind bliver åbnet på en måde, så du taler frit i stedet for at gemme dig under et eller andet svar man havde forberedt, siger Casper Christensen.

Så selvom han i dag har lagt festaben på hylden, så bruger han stofferne til terapi.

I dag er Casper Christensen også troende og tror på gud. Og så bor han med sin kone og to små børn i Tibirke.

- Jeg er meget glad for det sted, hvor jeg er i livet nu, og jeg vågner op med god samvittighed hver morgen, og der er ikke noget, der slår det, jubler komikeren.

Sponsoreret indhold