Kendte10. februar 2024

Mikkel Hansen og familien samlet: Stolt af Steph

Håndboldstjernen havde skiftet sportshallen ud med modescenen, da han sammen med sønnike Eddie Max, heppede på hustruen Stephanie, som står bag tøjmærket OpéraSPORT
Den 36-årige håndboldhelt Mikkel Hansen var til hustruen 37-årige Stephanie Gundelachs modeshow sammen med parrets ældste søn Eddie Max på fem år.
Den 36-årige håndboldhelt Mikkel Hansen var til hustruen 37-årige Stephanie Gundelachs modeshow sammen med parrets ældste søn Eddie Max på fem år.
 Foto: Jesper Sunesen

Efter at have vundet EM-sølv, tog Mikkel Hansen hjem til sit helt eget guld.

Hjemme i Danmark blev den 36-årige håndboldhelt genforenet med sin hustru, Stephanie Gundelach samt parrets to sønner Eddie Max og Vince – og så ventede en stor dag for fruen.

Hun er nemlig en af kvinderne bag det hotte tøjmærke OpéraSPORT, som afholdt show til den københavnske modeuge – og meget passende foregik det i Operaen.

Her var Mikkel og sønnike Eddie Max på plads for at se mors show.

– Ligesom hun støtter op om, at jeg har en karriere, støtter jeg selvfølgelig også op om hende.

Jeg er selvfølgelig stolt over, hvad de gang på gang præsterer, sagde Mikkel Hansen venligt til SE og HØR om sin entreprenante hustru.

Smitter af på junior

Og stoltheden smitter også af på parrets ældste søn:

– Det tror jeg også, vores dreng er. Han er i hvert fald i godt humør, lød det fra håndboldstjernen, der er glad for at være genforenet med familien:

– Det er altid specielt, når man er væk så lang tid og skal tilbage i mere normale rammer igen, men det er jeg selvfølgelig glad for, smilede Mikkel.

Sponsoreret indhold