Krimi12. februar 2024

Mor sigtet for drab på nyfødt barn: Puttede baby i ovn

En amerikansk mor lagde angiveligt sit barn til at sove i en ovn ved en fejl - nu er hun sigtet for at have taget livet af sit nyfødte barn
Mariah Thomsen risikerer helt op til fængsel på livstid, efter hendes nyfødte barn blev fundet død i sidste uge. Hun puttede angiveligt sin lille pige i en ovn for at sove til middag.
Mariah Thomsen risikerer helt op til fængsel på livstid, efter hendes nyfødte barn blev fundet død i sidste uge. Hun puttede angiveligt sin lille pige i en ovn for at sove til middag.
 Foto: Politi

LÆS OGSÅ: Menneskeknogler fundet i skovområde i Sverige

Fredag aften i sidste uge rykkede politiet ud til en adresse i Kansas efter en chokerende anmeldelse.

Her havde en bedstefar fundet sit nyfødte barnebarn med tydelige brandskader og alvorligt tilskadekommen - hans datter havde angiveligt puttet babyen ind i en ovn for at sove, fortalte han ordensmagten i anmeldelsen.

Politi og redningsmandskab rykkede hurtigt ud til stedet, men ved ankomst fandt de barnet død i en autostol lige inden for hoveddøren.¨

'Ved ankomst blev babyen fundet med tydelige forbrændinger,' fremgår det af en politirapport.

Det skriver amerikanske People.com.

Den amerikanske kvinde, Mariah Thomas, der kommer fra Kansas City i Missouri, USA, er derfor nu blevet sigtet for at sætte et barns velfærd i fare, hvilket i sidste ende kostede barnet livet.

- Thomas skulle ligge barnet til at sove til middag, men kom så angiveligt ved en fejl til at putte babyen ind i oven i stedet for i sin krybbe, har Jean Peters Baker, der er anklageren i sagen, udtalt.

'Barnet havde en bodystocking på med en ble indenunder. Tøjet så ud til at være smeltet sammen med bleen, og det var meget beskidt, der var formentlig forbrændinger på bagsiden,' fremgår det af en rapport fra politiet.

Der blev også fundet et babytæppe, der havde signifikante brændemærker.

Mariah Thomas risikerer ved dom at blive idømt minimun 10 års fængsel, men bliver hun fundet skyldig kan det ende med fængsel på livstid.

Det er endnu uvist, hvordan hun forholder sig de til de meget alvorlige anklager.

Sponsoreret indhold