Reality19. februar 2024

Mette Sommer i feriemareridt: - Det er det værste

Hvad der skulle have været en afslappende drømmeferie har udviklet sig til et mareridt for Mette Sommer og kæresten Kristian Lindegaard
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Mette Sommer og kæresten Kristian rejste afsted på deres lange eventyr kort før jul. Det fortæller hun om i interviewet her!
 Video: Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: METTE SOMMER HAVNET I KATTEPINE

De fleste danskere sidder nok lige nu og drømmer om at være lige så heldig som Mette Sommer.

Mens vi andre bøvler med regn og grå himmel nærmest alle døgnets timer, nyder "Vild med dans"-stjernen sol, varme og skøn natur i New Zealand.

Men alt er ikke fryd og gammen for "Bachelorette"-darlingen og hendes kæreste Kristian Lindegaard.

Turtelduerne er nemlig havnet i et problem, som de fleste nok frygter, når man er langt væk hjemmefra.

- Det sidste døgns tid har været lidt "stolpe ud", som "Krelle" kalder det, starter Mette Sommer med at skrive på flere Instagram-stories.

Mette Sommer, Kristian Lindegaard
Mette og Kristian rejste afsted på deres drømmerejse i december, hvor de udover New Zealand også har besøgt Bali, Thailand og Vietnam.
 Foto: Hanne Juul

- Jeg vil ikke komme med hele smøren, men det værste, som er sket, er, at begge vores dankort er blevet spærret, fortæller frøken Sommer.

Heldigvis har Mette og Kristian garderet sig mod den slags uheld hjemmefra.

Men det er ikke helt uproblematisk alligevel.

- Vi har selvfølgelig ekstrakort med, men hele cirkusset med at skulle aktivere et andet kort til betalingsaftaler hernede fra er virkelig noget, vi overhovedet ikke kan overskue lige nu, skriver Mette og fortsætter:

- Jeg håber lidt, at man kan få et digitalt dankort, som man bare kan sætte op via telefonen, uden at skulle have det fysisk, kan løse problemet.

Sponsoreret indhold