X Factor23. februar 2024

Victor efter "X Factor"-exit: Tydeligt berørt

Det lå ikke i kortene, at Victor skulle forlade "X Factor" efter bare et enkelt liveshow, og tometermanden var også mærket, da kameraerne slukkede
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Det var en tydeligt berørt Victor, som SE og HØR mødte efter "X Factor"-showet.
 Video: Jesper Sunesen

LÆS OGSÅ: "X FACTOR"-VICTOR VÆLTER I FRÆKKE TILBUD

Hverken bookmakere eller eksperter havde set den komme, at Victor skulle blive den første, der blev sendt ud af 2024-udgaven af "X Factor".

Men det var faktum, fordi Thomas Blachman reddede Nicolaj Lindbys liv i sangshowet.

Efter showet mødte SE og HØR Victor, som var tydeligt berørt over det på mange måeder overraskende exit.

- Det er meget overvældende, men jeg er stolt af den præstation, jeg gav. Jeg synes ikke, jeg kunne have gjort det bedre, siger den tidligere basketball-spiller og uddyber:

- Det er selvfølgelig ufedt at ryge ud, men når alle gjorde det så stjernegodt, er jeg meget stolt af det, de andre præsterer.

X Factor
Simon Kvamm var hurtig til at trøste sin tårnhøje deltager efter det chokerende exit.
 Foto: Hanne Juul

Danskerne var tilsyneladende ikke vild med Victors mere afdæmpede fortolkning af B.O.C.-hittet Ibiza, som primært var mentor Simon Kvamms idé.

- Det var primært Simon, der var inde over den beslutning om at fortolke et kendt nummer. Jeg synes vi gjorde det godt, men det kan godt være, den ikke landede hos majoriteten af danskerne, men det er, hvad det er, lyder det fra det 19-årige sangtalent.

Han fortæller samtidig, at han, Simon og resten af holdet på intet tidspunkt overvejede at fremføre sangen i det høje tempo, som den oprindeligt er lavet i.

Selv om det kun blev til et enkelt "X Factor"-liveshow for Victor, så kan han tage en hel masse med videre fra oplevelsen.

- Jeg kan tage virkelig meget med herfra, men hvad det præcis er, kan jeg ikke svare på lige nu, lyder det fra Victor, som i morgen kommer helt ned i tempo.

Her skal han nemlig til sin fars fødselsdag.

Se hele interviewet med Victor øverst i artiklen!

Sponsoreret indhold