Kendte7. marts 2024

Stor lykke: Chris Martin og Dakota Johnson skal giftes

Efter seks år som par har Coldplay-stjernen omsider været en tur nede på knæ for sin skuespillerindekæreste
US actress Dakota Johnson arrives for the premiere of Sony's "Madame Web" in Los Angeles, California, on February 12, 2024. (Photo by Frederic J. Brown / AFP)
Dakota Johnson har efter sigende sagt ja tak til at gift sig med sin bedre halvdel gennem de seneste seks år, Coldplay-stjernen Chris Martin.
 Foto: Frederic J. Brown/AFP/Ritzau Scanpix

Kendisparret Chris Martin og Dakota Johnson skal officielt smedes sammen.

Efter seks år som kærester har Coldplay-sangeren nemlig været en tur nede på knæ og friet til "Fifty Shades of Grey"-stjernen.

Det skriver Mirror i hvert fald.

Hverken 47-årige Chris Martin eller 34-årige Dakota Johnson har dog kommenteret de glædelige nyheder.

Det britiske medie har udelukkende sine oplysninger fra anonyme kilder, som udtaler, at frieriet faktisk fandt sted for "noget tid siden".

Chris Martin of Coldplay performs at the Rose Bowl, Saturday, Sept. 30, 2023, in Pasadena, Calif. (AP Photo/Chris Pizzello)
Chris Martin skal angiveligt giftes med Dakota Johnson, som han har dannet par med i seks år.
 Foto: Chris Pizzello/AP/Ritzau Scanpix

Ifølge kilden har kendisparret ikke travlt med at planlægge brylluppet, og derfor er det endnu ikke sat en dato for den store dag.

Chris Martin har tidligere dannet par med skuespillerinden Gwyneth Paltrow, som han nåede at være gift med i 11 år frem til 2014.

Ifølge Mirrors anonyme kilde skal Gwyneth Paltrow være overlykkelig på sangerens vegne over hans nye civilstand som forlovet.

Chris Martin og Dakota Johnson er generelt private omkring deres forhold, men så sent som i denne uge satte "Fifty Shades of Grey"-skuespillerinden faktisk ord på kærligheden.

Her fortalte hun blandt andet i et interview med The Bustle, hvordan det er at være stedmor til Chris Martins to teenagebørn, som han deler med Gwyneth Paltrow.

- Jeg elsker de børn, som om mit liv afhang af det. Jeg elsker dem af hele mit hjerte, sagde hun og understregede samtidig, at hun og Gwyneth Paltrow er gode venner.

Sponsoreret indhold