Kendte20. marts 2024

Mille Dinesen runder skarpt hjørne: - Jeg er et godt sted

På trods af, at røven falder hele 12 centimeter i løbet af et liv, så har den 50-årige skuespiller det ganske udmærket
STRAX - STRAX - STRAXBilledet er sendt direkte fra kameraet, derfor er det ikke billedbehandlet. Skal ikke anvendes til printFOTO: HANNE JUUL/ ALLER FOTO & VIDEO
Mille Dinesen fyldte 50 år den 17. marts.
 Foto: Hanne Juul

Vi kender hende særligt som den kaotiske singlekvinde i "Nynnes Dagbog" eller som den rapkæftede lærer Rita i serien af samme navn.

Selv rundede skuespilleren bag de elskværdige karakterer, Mille Dinesen, et skarpt hjørne, da hun forleden fyldte 50 år - og det runde tal er bestemt ikke noget, der skræmmer hende.

Det fortæller hun, da SE og HØR møder hende på den røde løber til premiere på filmen "Jagtsæson 2", hvor hun selv spiller overfor Stephania Potalive og Lærke Winther.

- Det har jeg det sgu egentlig meget godt med, det synes jeg. Jeg synes, at jeg er et meget godt sted, og jeg har det godt, og jeg laver gode ting.

- Da jeg blev 40, der har havde jeg ikke fået Eddie endnu, og det var bare godt. Jeg har det bare godt, lyder det fra Mille Dinesen, hvorefter hun tilføjer:

- Røven falder 12 centimeter i løbet af et liv, men lad det nu ligge. Det tager vi med, og det har også sin egen charme.

Skuespilleren fejrede sin fødselsdag i intime omgivelser med en middag for et par gode venner, da hun for tiden er hængt op på filmoptagelser til opfølgeren af "Bytte bytte baby". Derfor må den store brag af en fejring vente til et senere tidspunkt, forklarer hun.

Se alle billederne fra den røde løber lige her:

Premiere på "Jagtsæson 2"

Sponsoreret indhold