Krimi21. april 2024

Kvinde gik på date med fremmed mand - nu er hendes arm fundet

Politiet har fundet både en arm og en torso, der menes at tilhøre en 19-årig kvinde, der gik på date med en fremmed mandag
Politiet i Milwaukee har gjort flere grufulde fund i sagen om 19-årige Sade Robinson, der forsvandt 1. april. 
Politiet i Milwaukee har gjort flere grufulde fund i sagen om 19-årige Sade Robinson, der forsvandt 1. april.
 Foto: Privat

Politiet i Milwaukee har gjort flere grufulde fund i sagen om 19-årige Sade Robinson.

Den amerikanske kvinde gik på date med en fremmed mand 1. april, men noget gik gruelig galt, og hun vendte ikke hjem igen.

Nu mener politiet at vide, at den fremmede mand – Maxwell Anderson – har taget både livet af hende og parteret hende.

Det skriver NBC News.

For kort tid siden har man da også fundet både en arm og en torso i Lake Michigan. Politiet mener, at kropsdelene tilhører den forsvundne kvinde. Tidligere har man også fundet et ben i vandet, lige som andre uidentificerede kropsdele også er hentet op.

Politiet mener, at Maxwell Anderson slog sin date ihjel ganske kort efter daten 1. april. Man har blandt andet fundet sms-beskeder og videoovervågning, der bestyrker politiets mistanke.

Videoovervågning viser blandt andet, at den formodede gerningsmand er blevet set i og omkring Lake Michigan natten til 2. april. Politiet mener, at han i det tidsrum har forsøgt at skille sig af med den 19-åriges ligdele.

Politiet har desuden fundet blodspor i Maxwell Andersons hjem. Blodet blev fundet i noget sengetøj i soveværelset og er nu ved at blive dna-undersøgt.

Maxwell Anderson blev anholdt og sigtet for drabet 4. april. Det vides ikke, hvordan han forholder sig til sigtelsen.

Sponsoreret indhold