Kendte20. april 2024

Influencer Kenza Zouiten lagt for had: Nægter at aflive sin hund

Den svenske influencerstjerne Kenza Zouiten har i årevis været ejer af den lille hund Armani, som er både syg og gammel. Følgerne forstår ikke, hvorfor hun holder fast
Kenza Zouiten startede i 00'erne ud som svensk modeblogger.
Kenza Zouiten startede i 00'erne ud som svensk modeblogger.
 Foto: Erik Lefvander

LÆS OGSÅ: Nyt kendispar? Netflix-stjernen Evan Peters kysser løs på ung influencer

Hun har både mand, børn og blog, men det forhindrer ikke den svenske Kenza Zouiten i at give sin 17 år gamle hund masser af kærlighed helt til det sidste.

Loyale følgere af Zouiten ved, at hun længe har haft hunden Armani ved sin side, men den har ikke just haft det nemmeste hundeliv - og da slet ikke i sit livs vinter.

Den lille chihuahua blev erhvervet tilbage i 2007, og godt ti år senere blev hunden diagnosticeret med hudsygdommen alopecia.

Ifølge svenske Hänt døjer lille Armani også med både lever- og hjerteproblemer, og det er ikke meget, man de sidste par år har set til den lille firbenede ven.

Mange af Kenzas 1,8 millioner følgere har derfor efterspurgt en statusopdatering på Armani, og det leverede den svenske influencer så i sidste uge.

- Definitionen på en oldie but goldie. Tak til alle, der spørger om Mani!! Han reagerer godt på smertelindringen og har det godt lige nu, og vi forsøger at udnytte tiden med ham, skriver hun til opslaget af sig selv med Armani i armene.

Det er dog ikke just alle følgerne, der er tilfredse med den opdatering. Flere mener nemlig, at Kenza bør give slip og få den lille fyr aflivet.

- Ved måske ikke meget om din hund, men det ser ud til, at han ikke har det så godt.. måske er det pænere at slippe taget end at ihærdigt holde det lille liv i live.. Ja, han er sød og gammel, men det er dyremishandling at lade ham leve. Nogen må jo sige det?!, skriver en følger.

- Det er ondt at lade dyret lide. Kig på ham, blind og døv. Lad ham sove ind. Det er ikke et liv, skriver en anden.

- Ser ud som om, han er klar til at komme videre. Hunde behøver ikke at leve til de er 20, bare fordi de ikke er pissesyge. God hundeholdning at se hundens bedste selvfølgelig, skriver en tredje.

Kenza Zouiten er en af de mest populære influencere i Sverige.

Sponsoreret indhold