Krimi22. april 2024 (opd. 22. april 2024)

Efter branden: Knippelsbro og Børsbroen er åbne igen

En af Københavns vigtige trafikårer, Knippelsbro og Børsbroen, er endelig genåbnet efter den store brand på Børsen

Historisk: Det er en katastrofe

LÆS OGSÅ: Stort uheld under pressemøde ved Børsen

Efter flere dage med lukkede veje og frustration blandt bilister og cyklister kan Københavns trafikanter endelig ånde lettet op.

Knippelsbro og Børsbroen er nemlig åbne for trafik igen, lyder det mandag morgen fra Københavns Kommune. Samme melding kommer fra Københavns Politi.

- Fra Vindebrogade er det muligt at køre over Knippelsbro via Christiansborg Slotsplads, Holmens Kanal, Havnegade og Børsgade, siger vagtchef hos Københavns Politim Stefan Ladeby.

De velkendte broer har været spærret efter den store brand på Børsen, som voldsomt har påvirket området.

Branden, der i sidste uge forvandlede dele af den historiske bygning til aske, førte til et kollaps af en af ydermurene og en dramatisk episode, hvor en tung saks rev sig løs og skabte yderligere ravage.

Men nu er der godt nyt. Efter en intensiv indsats fra entreprenører, der har brugt Knippelsbro som adgangsvej til oprydningsarbejdet, er vejen banet for, at man igen kan køre i området.

Trafikanterne kan derfor forvente en mere flydende trafik i myldretiden mandag morgen, hvilket uden tvivl vil blive modtaget med glæde af de mange, der dagligt passerer broerne.

Sponsoreret indhold