Kendte22. april 2024

Thalia Pitzner trækkes i retten – igen

Fredag skal diamantdatteren endnu en gang en tur for retten, da et parkeringsselskab har anlagt sag mod hende i forbindelse med en sag om "færdsel og parkering"
I denne uge skal den 30-årige diamantdatter forsvare sig selv i forbindelse med et søgsmål, som parkeringsselskabet Q-park har anlagt mod hende. 
I denne uge skal den 30-årige diamantdatter forsvare sig selv i forbindelse med et søgsmål, som parkeringsselskabet Q-park har anlagt mod hende.
 Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Thalia Pitzner nægter sig skyldig i retten: Jeg var til frisøren

Inden længe skal diamantdatter Thalia Pitzner igen stå skoleret ved Københavns Byret.

Denne gang drejer det sig om en sag vedrørende "færdsel og parkering", fremgår det af retslisten.

Det er parkeringsselskabet Q-park, der har lagt sag an mod Thalia Pitzner. Men hvor omfattende kravet er, er endnu ukendt.

SE og HØR har derfor været i kontakt med Collectia A/S, der er markeret som sagsøgers advokat, men de kan ikke oplyse nærmere om sagen.

Af retslisten fremgår det dog, at der er afsat to og en halv time til at behandle sagen med diamantdatteren, som finder sted fredag.

Ikke første gang

Turen til Københavns Byret er ikke ukendt for Thalia Pitzner.

For knap et år siden skulle hun nemlig ligeledes forsvare sig foran en dommer vedrørende en sag om "færdsel og parkering", da parkeringsselskabet Europark hev hende i retten i forbindelse med en ubetalt p-afgift.

Tv-skønheden forklarede, at hun ikke havde kørt i bil den pågældende dag, og det endte derfor med, hun blev frifundet.

SE og HØR har forsøgt at få en kommentar fra Thalia Pitzner i forbindelse med fredagens retssag, men hun er endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Sponsoreret indhold