Ex on the Beach16. maj 2024

Nicklaes Olsen og Camilla Thoby dropper “Ex on the Beach”-fest

De to “Ex on the Beach”-veteraner glimrer ved deres fravær til torsdagens store fest for deltagerne i sæson ni
Nicklaes Olsen og Camilla Thoby er blevet brugt som reklamesøjler for "Ex on the Beach" sæson 9. Men til forpremieren på den nye sæson er ingen af de to realitykendisser dukket op.
Nicklaes Olsen og Camilla Thoby er blevet brugt som reklamesøjler for "Ex on the Beach" sæson 9. Men til forpremieren på den nye sæson er ingen af de to realitykendisser dukket op.
 Foto: Warner Bros Discovery

LÆS OGSÅ: Se alle billederne: Her fester deltagerne til forpremiere på "Ex on the beach" 9

Den blå løber er rullet ud. Balloner og badedyr er pustet op. Der er champagne i glassene.

Men i rækken af “Ex on the Beach”-deltagere, der parvis stiller op til fotos og senere interviews med den fremmødte presse, mangler to ikoniske medvirkende.

Nicklaes Olsen og Camilla Thoby er ingen steder at se til festen for - især - de nye "Ex on the beach"-deltagere, trods SE og HØR har fået udleveret materiale samt fået besked fra Max om, at de to ellers ville komme.

Netop Nicklaes og Camilla er tidligt i markedsføringen af den nye sæson brugt som blikfang for at skabe fokus på, at sæson ni altså endelig er på trapperne.

Men meget tyder på, at de to veteraner er vokset fra formatet, siden optagelserne fandt sted for over et år siden.

SE og HØR har tidligere - og uden held - forsøgt at få nogle ord fra Nicklaes og Camilla Thoby om deres tilbagevenden til ekskærestestranden.

Med dagens fravær cementerer de to realitydeltagere, at de her forud for premieren på tirsdag allerede er helt og aldeles færdige med “Ex on the Beach”.

Opdateret fredag: SE og HØR har været i kontakt med Camilla Thoby, der ikke har nogen kommentarer til sin udebliven fra forpremieren. Nicklaes Olsen er ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Vild med reality? Lyt til SE og HØR-podcasten "Sladderministeriet" - for eksempel her:

Sponsoreret indhold