Reality23. maj 2024

Anders vil kun have Lissa: Ubehageligt at se ham afvise Sofie

Lissa er smigret, men synes også, det er ubehageligt at stå ved siden af "Bachelorette"-veninden, mens Anders afviser Sofie, fordi han kun vil have Lissa
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Anders Egelund afviser Sofies rose i "Bachelorette".
 Video: TV 2

LÆS OGSÅ: Efter hed date: Derfor afviser Lissa Peter og hans trutmund i "Bachelorette"

Det er Lissa Paustian og Sofie Martinusen, der styrer slagets gang i "Bachelorette". Får mændene en rose, er de videre til næste uge. Får de ikke, er det farvel og tak.

Men allerede ved tredje roseceremoni vælger en af bejlerne at afvise Sofies rose. Anders har nemlig besluttet sig for, at det er Lissa, han vil have.

– Det er meget tidligt at vælge side, men for mig er det en kæmpestor bekræftelse, siger Lissa til SE og HØR.

– Vi havde sindssygt god kemi fra første samtale, og jeg er oprigtigt glad for, at han er interesseret i kun at fokusere på mig.

Hun må dog tage det sure med det søde, for det er ikke nemt for bacheloretten at se veninden Sofie bliver afvist foran hele flokken.

Lissa Paustian er omgivet af bejlere i "Bachelorette". Hver uge sendes en eller flere dog ud af programmet igen.
Lissa Paustian er omgivet af bejlere i "Bachelorette". Hver uge sendes en eller flere dog ud af programmet igen.
 Foto: SE og HØR

– Jeg synes, det er ubehageligt at stå ved siden af Sofie og være vidne til, at hun bliver afvist. Vi er gode veninder, så det er lidt med blandede følelser: Jeg er glad for, han bekender kulør, for jeg kan virkelig godt lide ham, men jeg bliver også ubehageligt til mode, fordi min veninde bliver afvist, forklarer hun.

De to hovedpersoner må ikke tale sammen uden for optagelserne, og da slet ikke for at vende mændene eller det, de er fælles om at gå igennem i "Bachelorette".

– Det gør det også svært, at vi ikke snakker sammen om det. Vi snakker slet ikke om fyrene eller vores dates, når kameraerne ikke ruller. Så det var lidt svært.

Derudover synes Lissa det er hårdt, hvis Anders nu sætter sin lid til, at hun efter hans beslutning også vil give ham ekstra opmærksomhed.

Lissa Paustian og Sofie Martinusen fandt hurtigt melodien i "Bachelorette".
Lissa Paustian og Sofie Martinusen fandt hurtigt melodien i "Bachelorette".
 Foto: SE og HØR

– Der er mange fyre tilbage, og mange, som jeg slet ikke har været på date med endnu. Jeg er bange for, at han føler sig negligeret, når jeg også skal udforske de andre fyre nærmere. Jeg er glas for, at han viser interesse i mig, men vi er lige begyndt, og der er mange andre fyre, jeg gerne vil lære bedre at kende.

Sponsoreret indhold