Kendte23. maj 2024

Jennifer Lopez svarer på skilsmisserygter: - Du ved bedre!

En journalist valgte at stille det spørgsmål, som synes at være på alles læber, når det kommer til Hollywood-parret "Bennifer"
Jennifer Lopez, left, and Ben Affleck arrive at the premiere of "The Flash" on Monday, June 12, 2023, at Ovation Hollywood in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Jennifer Lopez og Ben Affleck blev gift i 2022, knap 20 år efter de først dannede par tilbage i 00'erne.
 Foto: Jordan Strauss/AP/Ritzau Scanpix

Rygter om problemer i ægteskabet har det seneste stykke svirret om det celebre par Jennifer Lopez og Ben Affleck.

Parret, der i 2022 blev smedet sammen efter at have været fra hinanden i knap to årtier, er ikke blevet spottet sammen længe, og det har altså sat gang i skilmissehistorierne.

Flere anonyme kilder har udtalt, at det er definitivt slut mellem den 51-årige Ben Affleck og den tre år ældre J.Lo - men hovedpersonerne har ikke selv kommenteret rygterne.

Indtil nu.

På en pressekonference for den nye Netflix-film Atlas, som har Jennifer Lopez i hovedrollen, tog en journalist nemlig sagen i egen hånd og dristede sig til at stille det spørgsmål, som alle synes at ville have svar på.

Er det slut med "Bennifer"?

Men spørgsmålet huede bestemt ikke skuespillerinden.

- Du ved bedre end det, lød det fra Jennifer Lopez, hvorefter hun blev mødt af applaus fra publikum.

Skuespillerkollegaen Simu Lui, der spillede over for Lopez i den kommende film, bakkede hende også op og bad journalisterne om at lade den slags spørgsmål være.

Mens Ben Affleck tidligere har været gift med skuespiller Jennifer Garner, så er det er fjedre gang, at Lopez' har fået ring på fingeren.

Fra 2004 til 2014 var hun gift med musikeren Marc Anthony, som hun også har tvillingerne Emme og Max med. Affleck og Garner fik sammen børnene Violet, Finn og Samuel i løbet af deres 13 år lange ægteskab.

Sponsoreret indhold