Reality28. maj 2024

David Jarsbo før retssag mod Sille: Sådan bliver det

Inden længe står ekskæresterne Sille Nimholm og David Jarsbo overfor hinanden i en retssag om "Paradise"-præmiepengene. Nu taler han ud
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Til Reality Awards sommerfest talte SE og HØR med David Jarsbo om den retssag, han inden længe skal stå i, efter ekskæresten Sille Nimholm har stævnet ham.
 Video: Lars H. Laursen

LÆS OGSÅ! SILLE SLÅR FAST: FINDER MIG IKKE I DET!

Vi har nærmest aldrig set et større drama i dansk reality-tv, end da David Jarsbo i sæson 18 af "Paradise Hotel" snød sin daværende kæreste Sille Nimholm i troskabstesten.

Den tårnhøje jyde smed kuglen, da eksparret stod på feltet med 500.000 kroner, som de var få sekunder fra at dele mellem sig. Raseriet væltede ud af Sille, som tyrede sin glaskugle efter David.

Da parret kom hjem til Danmark, fik de dog talt ud, og selv om de gik fra hinanden i december 2021 kort før, finalen blev vist på tv, lovede David, at han alligevel ville dele den halv milion med Sille.

Inden længe skal Sille og David stå overfor hinanden i retten, hvor hun vil kæmpe for at få en del af den halve million, som David nappede i Mexico. Det talte SE og HØR med ham om, da vi mødte ham forleden til Reality Awards sommerfest på Bakken.

Sille Nimholm, David Jarsbo
Inden længe skal Sille og David igen stå overfor hinanden. Denne gang i retten.
 Foto: Søren Jul Lamberth

- Jeg har det egentlig okay med det. Det er noget, der skal overstås, sagde David til SE og HØR.

- Nu er det så lang tid siden, og jeg glæder mig til at få et punktum på det hele, tilføjede han.

Der er blevet sagt og skrevet ufatteligt meget om sagen mellem David og Sille. Beskyldningerne er fløjet frem og tilbage, og nu ser det altså ud til, at fejden om "Paradise"-pengene langt om længe bliver afgjort.

- Det er irriterende at have hængende, så det bliver dejligt at få det lukket, og jeg er spændt på det hele, slog David fast.

Line Maria Busk, David Jarsbo
I sit hjørne har David kæresten Line Maria Busk. "Ex on the Beach"-stjernen og "Paradise"-vinderen har officielt været kærester i halvandet års tid.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Det er første gang, at David skal møde op i retten. Det ser han frem til med blandede følelser.

- Jeg har aldrig været i en retssag før, så jeg tænker, det bliver mærkeligt, forklarede han.

Uanset hvordan retssagen ender, kan "Paradise"-vinderen trøste sig med, at han og kæresten Line Maria Busk har startet et nyt kapitel i deres liv.

For nylig flyttede reality-parret ind i deres nye lejlighed på Nørrebro, som er over dobbelt så stor, som deres gamle hjem på Vesterbro.

- Det går virkelig godt. Vi har fået masser af plads, og nu kan vi føle os hjemme og få en masse ting på plads, sagde David.

Se hele interviewet med David Jarsbo øverst i artiklen!

Sponsoreret indhold