Kendte28. maj 2024

Fra en bokser til en anden: Popdronningen Madonna scorer ny, ung fyr

Den amerikanske popdiva har for få dage siden afsluttet forholdet til bokseren Josh Popper, men det går hurtigt i Madonnas verden, og det tyder på, at hun allerede har fundet sig en ny fyr
Madonna er hurtigt videre!
Madonna er hurtigt videre!
 Foto: Robyn Beck/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Madonna er single igen: Færdig med sin bokserkæreste

Det er kun lige kommet frem, at den 65-årige Madonna og den 30-årige bokser Josh Popper er gået fra hinanden efter et år som kærester.

Grunden er, at Madonna angiveligt ikke har så meget tid til at give forholdet sin fulde opmærksomhed - særligt på grund af sin store verdensturné.

Alligevel lader det til, at "Like A Virgin"-sangerinden allerede har fundet en ny bokserfyr, som hun kan hygge sig med.

Ifølge The Sun er Madge nemlig blevet særligt glad for den 34-årige Richard Riakphorhe, som allerede tilbage i oktober blev vist frem for popdivaens 19,8 millioner følgere på Instagram.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-05-28/fdasfgbh.png

På billedet ses den kække Madonna sidde på skødet af bokseren med teksten:

- Jeg blev nødt til at sidde et eller andet sted.

Madonna og Richard har ifølge kilder tæt på stjernen mødt hinanden, da han sidste år gjorde den som model for det britiske modehus Burberry.

- Richard har mødt Madonna gennem modeverdenen. De har fælles venner. De kommer virkelig godt ud af det med hinanden og har det enormt sjovt i hinandens selskab.

- Men lige nu er de bare gode venner.

Madonna danner ikke længere par med Josh Popper, der er 35 år yngre, end hun er.
Madonna danner ikke længere par med Josh Popper, der er 35 år yngre, end hun er.
 Foto: Instagram

Richard Riakphorhe skal meget snart forsvare sin titel i en kamp mod Chris Billam-Smith, og ifølge Richard kan fans goft forvente, at Madonna dukker op for at overvære kampen.

- Madonna siger, at hun kommer ned, hvis hun er i London. Hun holder mig opdateret. Hun har sagt, at hun gerne vil komme til kampen, lyder det fra Richard Riakphorhe ifølge talkSPORT.

Madonna har netop givet en gigantisk koncert i Rio de Janeiro, hvor intet mindre end 1,6 millioner koncertgængere så med.

Sponsoreret indhold