Sport28. maj 2024

Ups: Tobias Hamann afslører køn ved en fejl

Det var vist ikke helt meningen, men "Bagedysten"-stjernen kom ikke desto mindre til at afsløre kønnet på han og kærestens kommende barn
Roskilde Festival 2022
Tobias Hamann og Patricia Thyberg skal være forældre til efteråret.
 Foto: Dan Mariegaard

LÆS OGSÅ: Afslører: Tobias Hamann og Patricia Thyberg skal være forældre

Tobias Hamann og kæresten, Patricia Thyberg, afslørede i starten af april, at de skal være forældre til efteråret. I disse dage lufter de både bare ben og babybulen i byernes by, Paris, hvor de blandt andet er nede for at se French Open.

Da Ekstra Bladet fangede parret, blev de spurgt ind til, om de i så fald ved, om der venter en "Holger Rune" eller en "Clara Tauson" til efteråret. Og her kom den tidligere "Bagedysten"-vinder vist til at tale lidt over sig.

– Vi kunne se på scanningsbillederne, at han holdt en tennisketsjer i hånden. Så vi får i hvert fald … sagde jeg 'han'?, lød det fra Hamann.

En replik, der ikke umiddelbart faldt i rigtig god jord hos partneren, der hurtigt får indskudt, at de ellers ikke havde aftalt at fortælle det allerede.

Men nu er den så ude.

Parret venter en dreng.

Patricia Thyberg gæstede i efteråret SE og HØR-podcasten "Af Banen".

Her fortalte hun blandt andet om det at åbne op over for alle sine følgere på sociale medier om usikkerhed og sårbarhed.

Du kan lytte til hele podcasten her:

Sponsoreret indhold