Reality29. maj 2024

Sille og David kæmper om "Paradise"-pengene: Fælder dette interview ham?

Retssagen mellem Sille Nimholm og David Jarsbo er i gang, og et tre år gammelt interview med eksparret kan være med til at afgøre skæbnen for "Paradise"-pengene
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Du kan se hele det famøse interview med Sille Nimholm og David Jarsbo her!
 Video: Kaspar Wenstrup

LÆS OGSÅ: NU TALER DAVID JARSBO UD OM RETSSAGEN MOD SILLE

Han smed kuglen på 500.000 i troskabstesten på "Paradise Hotel", men hjemme i Danmark besluttede David Jarsbo alligevel, at han ville dele den halve million med ekskæresten Sille Nimholm.

- Vi har aftalt herhjemme, at vi deler pengene, siger tometermanden i et tre år gammelt interview med SE og HØR.

Den aftale har David og Sille slået fast over for flere medier, så da Århus-fyren valgte at trække pengeløftet tilbage, tøvede hun ikke med at slæbe ham i retten. Hun mener nemlig, at hun har ret til de penge.

- David var aldrig kommet op på de 500.000, hvis han havde stået der med andre end mig, siger Albertslund-kendissen i det famøse interview.

Det er dog ikke derfor, at Sille nu har slæbt David i retten i Århus for at få sin del af den halve million. Det har hun gjort, fordi hun mener, at han er løbet fra en bindende aftale. Sille og hendes advokat mener, at en mundtlig aftale er lige så bindende som en skriftlig.

Sille Nimholm, David Jarsbo
Sille og David gik fra hinanden blot få dage før, finalen af deres sæson af "Paradise Hotel" blev vist.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Eksparret gik som bekendt fra hinanden blot få dage før, deres finaleafsnit af "Paradise Hotel" sæson 18 blev sendt. Alligevel holdt de fast i aftalen om at dele pengene, som blev indgået kort efter, David havde smidt kuglen i troskabstesten.

- Vi snakkede om det ret hurtigt. Jeg ville ikke kunne se ham og have en relation til ham, hvis han om et halvt år kunne bruge en halv million, og jeg bare ville skulle sidde og se på. Det ville jeg ikke gå med til, forklarede Sille i interviewet med SE og HØR dengang.

- Det er ikke fordi, vores forhold skulle handle om penge, men jeg ville ikke være underdanig i forhold til ham. Vi var nødt til at komme op og være ligeværdige, tilføjede hun.

Nu sidder David og Sille altså over for hinanden i retten i Århus og kæmper begge for at få den penge, som de begge mener at have mest ret til.

Retssagen løber over det meste af dagen i dag onsdag og i morgen torsdag. Du kan følge retssagen live herunder:

Sponsoreret indhold