Kendte31. maj 2024

Kæmpe bombe: "Knust" Jennifer Lopez aflyser turné

Den amerikanske skuespiller og sangerinde har aflyst hele sin planlagte turné i kølvandet på det mange rygter om ægteskabsproblemer med Ben Affleck
Er det ved at være slut for Bennifer?
Er det ved at være slut for Bennifer?
 Foto: Jordan Strauss/AP/Ritzau Scanpix

Selvom parret ikke just har sat ord på skilsmisserygterne, så har flere kilder tæt på parret lystigt kommenteret på, at det hele ikke går så godt, som man ellers havde håbet.

Fredag aften har den 54-årige Jennifer Lopez så smidt noget af en bombe.

I sit officielle nyhedsbrev "OntheJLo" fortæller hun nemlig, at hun har valgt at aflyse hele sine planlagte "This Is Me... Now"-turné.

- Jeg er fuldstændig knust og ødelagt over at skuffe jer. Vær venlig at forstå, at jeg ikke ville gøre dette, hvis jeg ikke følte, at det var absolut nødvendigt, skriver hun og fortsætter:

- Jeg lover, at jeg vil gøre det godt igen, og at vi alle vil være sammen igen. Jeg elsker jer alle så meget. Indtil næste gang.

Samtidig har Live Nation delt en udtalelse med PageSix, hvor meldingen lyder, at "Atlas"-stjernen skal bruge tid derhjemme.

Jennifer Lopez og Ben Affleck blev gift i juli 2022.
Jennifer Lopez og Ben Affleck blev gift i juli 2022.
 Foto: Instagram

Jennifer Lopez og den 51-årige Ben Affleck har dannet par siden 2021, hvor de genfandt kærligheden, efter de første gang gik fra hinanden i 2004.

Nyheden var så stor, at selv den amerikanske Oscar-vinder Jennifer Lawrence havde svært ved at få armene ned.

Ben Affleck og Jennifer Lopez blev gift i juli 2022.

Sponsoreret indhold