Reality6. juni 2024

Sofie Martinusen om Peter Vesteragers kys i "Bachelorette": Ubehageligt at se

Sofie Martinusen ville ønske, hun havde sagt fra, da Peter Vesterager kyssede hende til mingling i "Bachelorette". – Jeg får bare lyst til at give mig selv en krammer, siger hun om at gense scenen
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Peter Vesterager har også forsøgt at kysse Lissa Paustian i "Bachelorette", men hun drejede hovedet.
 Video: TV 2

LÆS OGSÅ: Sofie Martinusen om date i "Bachelorette": Kan slet ikke huske, jeg har sagt det

Det er en noget overrasket Sofie Martinusen, der pludselig deler mundvand med Peter ”Art of Seduction” Vesterager ved ugens mingling i ”Bachelorette”.

Til seerne fortæller hun, at det er et minuspoint til Peter, at han bare tager kysset, og at hun ville ønske, hun var mere i kontrol over det hele.

Nu uddyber den gæve jyde til SE og HØR efter at have set kysset på tv.

– Det er sindssygt mærkeligt at sidde og se, og det er også ubehageligt. Den eneste, der kan hjælpe mig, er mig, og jeg står ikke op for mig selv. Jeg får bare lyst til at give mig selv en krammer, fortæller Sofie om at se øjeblikket på skærmen her fem måneder efter optagelserne.

Der er flere grunde til, at kysset med Peter ikke skulle have fundet sted, forklarer hun.

Sofie Martinusen ville ønske, hun havde været bedre til at sige nej, da Peter Vesterager kyssede hende. Og at han havde læst situationen bedre.
Sofie Martinusen ville ønske, hun havde været bedre til at sige nej, da Peter Vesterager kyssede hende. Og at han havde læst situationen bedre.
 Foto: Lotta Lemche/TV 2

– Jeg synes ikke, man skal kysse for første gang til en mingling. Det skal være på en date. Og jeg havde ikke lyst til at kysse. Jeg følte ikke, der var lagt op til det. Og det, Peter sagde, var jeg totalt overrasket over. Så der var totalt forvirring i mit hoved, og jeg når slet ikke at reagere.

Peter Vesterager fortæller inden kysset, at han vil afvise Lissas rose og kun date Sofie fremadrettet. Nu er hun ked af, at hun ikke afviste ham.

– Det er ikke, fordi han presser mig, men der er kamera på, og jeg er i en situation, hvor det er rigtigt svært at sige fra. Jeg har egentlig altid troet, jeg kunne sige fra i sådan en situation, men det kunne jeg så ikke. Så lige efter bliver jeg sådan lidt: ”Hvad er det, der sker?”

– Det er svært at forklare, men jeg ville ønske, at jeg var bedre til at sige nej, og jeg er overrasket over, at jeg ikke var i stand til det.

Sofie tager dog ikke hele skylden selv. Hun ville ønske, Peter havde læst øjeblikket anderledes.

I situationen ville Sofie gerne have stået mere op for sig selv, fortæller hun. For hun havde ikke lyst til at kysse.
I situationen ville Sofie gerne have stået mere op for sig selv, fortæller hun. For hun havde ikke lyst til at kysse.
 Foto: Lotta Lemche/TV 2

– Tiden er knap, og jeg kan godt til dels forstå, at man går efter et kys. Men mærk et rum, mærk en stemning. Der bliver tit spurgt om et kys, for at man er sikker på, den anden har lyst til det, og det føler jeg er virkelig god stil: At man i hvert fald mærker efter.

Vild med reality? Lyt til "Sladderministeriet" der, hvor du hører podcasts eller afsnittet med Mads fra "Bachelorette" lige her:

Sponsoreret indhold