Kendte4. juni 2024

Josephine Skriver frygter at dumme sig: - Ville være nemmest ikke at sige noget

Josephine Skriver kan bryste sig af at være den mest fulgte dansker på det sociale medie Instagram, og med den titel følger også et ansvar, fortæller hun
Med sine knap ni millioner følgere er Josephine Skriver den mest fulgte dansker på Instagram. 
Med sine knap ni millioner følgere er Josephine Skriver den mest fulgte dansker på Instagram.
 Foto: Alex Tran

LÆS OGSÅ: Josephine Skriver blev mor sidste år – Noget af det hårdeste

Josephine Skriver er med længder Danmarks største influencer.

På Instagram har den 30-årige model knap ni millioner følgere.

Men med den store platform følger der samtidig et stort ansvar. Det fortæller Josephine Skriver i et interview med Finans.

- Man har et kæmpe talerør, og i virkeligheden ville det nemmeste være ikke at sige noget. Hvis ikke du udtrykker din holdning til særlige emner, så holder du også alle døre åbne. Men det ligger ikke naturligt til mig.

Josephine Skriver fortæller videre, at hun godt kan frygte at komme til at dumme sig med et talerør af den kaliber. Det er derfor altid efter nøje overvejelser og grundig research, når hun vælger at dele noget på sine sociale medier.

Selv er Josephine Skriver reagensglasbarn og ud af en regnbuefamilie med to homoseksuelle mødre og to homoseksuelle fædre.

Hun er derfor særligt optaget af at støtte mennesker i LGBQT+-miljøet og har gennem sin karriere brugt sin enorme platform til at råbe højt om netop dette.

Det er faktisk decideret svært for hende ikke at sige noget, og sådan har det været, siden hun var barn.

– Da jeg var fire år, slæbte jeg mine forældre med til Gay Parade, fordi jeg havde lyst til at råbe op om de homoseksuelles rettigheder, har modellen tidligere fortalt i et interview med magasinet Harper's Bazaar.

Sponsoreret indhold